Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jul/10

16

Kleintje dorpsfeest: Proud to be fout!!

Na de nodige foute blousjesavond op (tropische) vakantiebestemmingen en het Proud to be fout feest in Zwolle moet nu Bakkeveen er aan geloven met een ongeevenaard themafeest: Proud to be fout verjaardagsfeestjes. En wat lieten we ons heerlijk gaan! UIt dit feest is ook de Knalfuif ontsproten..

De kick van de foutfit ® is niet te beschrijven. De stemming slaat om tot ongekende hoogte, de feestvreugde is niet te overzien. Een pret orgasme De adrenaline stijgt onevenredig aan de foutgraad en loopt de oren uit. Van horen zeggen heb ik begrepen dat de enige activiteit die hier enigszins mee te vergelijken is het naaktlopen is. Maar nogmaals, dit heb ik alleen van horen zeggen. Daarnaast is er nog de kick van de voorste, ofwel, de eerste die een onbekend horeca-etablissement ingaat. De hoofden die vol verontwaardiging naar je omdraaien, van ‘heeft die jongen/meisje echt bij de Zeeman gewinkeld? Meent hij die foutfit serieus? Gaat hij/zij ook hierin naar zijn werk?’. Nadat de hele groep in luid geraas het pand heeft betreden is er louter jaloezie. Jaloezie op het plezier, lawaai en feestvreugde wat de groep uitstraalt. De ultieme kick is: De foute blousjes POMP! Ik roep op tot foute blousjes nudisme. Stranden en parken waar je alleen in foute blousjes mag komen. Geef dit soort mensen een kans!Nieuwsgierig? Klik HIERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR voor alle 250 fout!

RSS Feed

No comments yet.

Leave a comment!

<<

>>