Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

aug/10

1

AARDBEVING OP TERSCHELLING

Dit weekend waren we op Terschelling en dus was het gigantisch feest. En wat zeggen we altijd in Bakkeveen en Wijnjewoude?? Het is geen feest als er geen aardbeving is geweest. 

Dus……. Hier speciaal voor jou: The earthquake van Thomas. 

3 2 1 ….. 0. Ja maarrrrrrr: 

(binnenkort de fietspomp, de grasmaaier, de handdoek van Piet, het klokhuis van Karel, luchtvingeren, de ballenknijper – kortom dom maar wel stoer dansen met bikkelsite)

RSS Feed

4 Comments for AARDBEVING OP TERSCHELLING

Esther | 2 augustus 2010 at 09:59

Fantastisch!

Frank | 2 augustus 2010 at 11:37

Zeker fantastisch! Ik vind ook het minste, dat Thomas op een versierde wagen door Bakkeveen en Wijnjewoude moet worden gereden. Het lijkt mij hartstikke leuk om van alle ‘foute’ dansjes een videocompilatie voor het nageslacht te maken!

Ik denk dan bijvoorbeeld om tijdens het Dodo festival de Pomp te organiseren, de grasmaaier, de fietspomp, de stofzuiger, de ballenknijper etc. En dit op te nemen. Of is dat te kinderachtig. Nee toch????
Wie weet nog meer foute bikkel dansjes?

Nico | 2 augustus 2010 at 20:35

Dat luchtvingeren, what the hell is that??

Frank | 2 augustus 2010 at 20:56

Nico, dat is eigenlijk heel erg simpel. Je hebt heel veel lucht en dat ga je vingeren. Zal ik jou even een heldere demonstratie geven morgen, in het midden van de kantine van de DIA gemeente Groningen, voor het oog van de burgemeester?? 😉

<<

>>