BIKKELS in Alanjihaaa '09  

Lieve vakantievriendinnen, beste vakantievrienden,

 

Hartstikke welkom op de speciale www.bikkelsite.com Turkije Alanjihaaaaaaa 2009 pagina met daarop alle 200 Alanjihaaaa 2009 FOTO’S!!

 

(vorig jaar kregen we klachten van onze Bikkelvrienden en –vriendinnen uit met name Bakkeveen die voor het bekijken van de 725-delige fotoserie een werkdag, een muisarm, doorzitplekken en lasogen hebben moeten opofferen.  Dat begon zowaar op werk te lijken. Om juist die mensen van dienst te zijn, die het toch niet kunnen laten een impressie van onze vakantie te krijgen, hebben we een totaalserie van 200 gemaakt, die je er in een uurtje gedisciplineerd stevig doorbikkelen door moet kunnen jassen – Tip: ga op de eerste foto staan en druk in een regelmatig ritme op de rechter-pijltjestoets).

 

KLIK HIER VOOR DE 200 TURKIJE ALANJIHAAA 2009 FOTO’S!!!

 

(Let vooral op de schitterende buitenfoto’s waarop de natuur, de culturele hoogstandjes, de inheemse gebruiken, onze excursies en de bijzondere Spaanse keuken in al haar schoonheid staat weergegeven).

 

Wij vinden het hartstikke leuk, lief en gezellig als je even een bericht achter laat in het gastenboek!!!

 

MAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRr…. Er is meer!!!!

 

Voor ons alle drie is een grote droom in vervulling gegaan. Wij zijn afgepoedeld met een schuurpapier-achtig washandje door een besnorde Turkse slager van 63 jaar en van 120 kilo in een soort van Turkse 10-gangen wasstraat… iets wat we voor geen goud hadden willen missen

In de geest van Lekker is Anders, Koken met Warnders en Huishouden kan je leren met de Bikkelsite heren hebben wij onze ervaringen en belevenissen zowel schriftelijk als via beeldmateriaal weten te vatten in een dampende Docusoap 'Masseren met de Bikkelsite heren'.

 

Een beetje vakantie heeft Zomerhits, zo ook die in Alanjihaaaaaaaaaaaaa.

 

De vakantiehits laten zich vooral kenmerken door de diepgravende, filosofische en ingewikkelde tekstlijnen, dubbele lagen en andere muzikale hoogstandjes:

 

Zon en tieten of zomertieten (net wat je er in horen wilt)

 

We hebben een L, we hebben een A ….  (na een keer of zestien geconcentreerd luisteren kun je hem al een beetje meezingen)

 

 

 

In Bakkeveen hebben we sinds kort ook Hyves!

Weet je wat we hartstikke leuk zouden vinden? Spaar ons (net als de buitengewoon gewilde bikkelsite.com kaartjes) allemaal en voeg ons toe. Dan gaan we gigantisch krabbelen! 

Frank

Barry

Kees

 

 

Kijk ook bij ‘Wie zijn’ voor onze msn en e-mail adressen.

 

De originele bikkelsite.com (c)  kaartjes bleken een waar collectors item. Spaar je ze allemaal en zoek je nog net de laatste om je collectie compleet te krijgen? Mail frank@bikkelsite.com voor alle 8 op 1 aviertje! (en print ze gerust uit en geef ze aan iedereen weg!).

 

Jullie foto's en berichten: 

Hebben jullie nog foto’s van ons? Mail ze dan naar ook naar onze adressen. Dat vinden we lief. Hartstikke lief!  Een bericht in het gastenboek vinden wij ook fantastisch!

 

 

Wat kan je nog meer op de site vinden: 

Op deze site staan niet alleen de foto’s van Alanjihaaa 2009. Onze site bestaat ruim 7 jaar en geloof het of niet, in die tijd zijn we in wisselende samenstelling vaker op vakantie geweest, waar we ook allemaal feestfoto’s hebben genomen.

 

Ben je iemand die kan lezen? Dan raden we van harte onze online liefdessoap ‘Dreamer 27’ en onze hilarische correspondentie met bedrijven en organisaties ‘Felix en Fiona mailen met...’ !

 

Of kijk eens naar onze avonturen bij Te Land, Ter zee en in de lucht (met je plas over de as) het interview en de race en de deelname van onder andere Mark en Frank aan een hilarische act van de Backstreetboys tijdens een playbackshow.

 

Weet je wat ook leuk is? Nee? Het verhaal van de huishoudelijke kunstenaars Bob en Frank die jullie kunnen helpen met de eerste schreden op het huishoudelijke pad met BOB DE VOUWER!

 

 

Ongeveer om de dag wordt deze site ververst, waarop we de bezoekers proberen te trakteren op op zijn minst een kleine glimlach.

 

 

Frank@bikkelsite.com