Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

aug/10

19

Dodo festival 2010

Wat krijgen we een jaar na het Dodo festival 2009, slim bikkeltje dat jij bent? Het Dodo festival 2010!! Want we kunnen best wel tellen in dit mooie brinkdorpje Bakkeveen! Whoehaaaaaaaaa!

Het werd hoog tijd dat we een man uit 1349 voor de tweede keer gingen herdenken en niet bepaald met een minuut stilte! Eigenlijk heeft die man er he-le-maal geen ruk mee te maken, want we zochten gewoon weer een reden om een flink feest te bouwen, te zuipen, te zpringen en te zingen!  Want in 1349 hadden ze vast nog geen Tim Douwsma, DJ Dodo André, Henky P, 3 kwartiers, grote band met hele mooie zangeres, Lytse Hille en iedereen die ik vergeten ben: De zanger Ricky, Beand & Skep en Jan Flamingo en natuurlijk Auke van het duo Auke en Ellen. 

Organisatie bedrankt! Het was weer fenomenaal. Dankzij dit superfeest was heel Bakkeveen weer eens zo smoor als een rookworst! En wij, van jouw digitale pretcafé maken daar graag 236 foto’s van! Speciaal voor jou! Waar zijn die foto’s dan? HIERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR en niet hierrrrrrrrrrrrr of hierrrrrrrrrrrrr, suffie.

RSS Feed

6 Comments for Dodo festival 2010

lenie | 14 augustus 2010 at 23:43

Wat een geweldige foto”s je kunt zien hoe de sfeer de hele avond is geweest!!!!!!! helemaal top.
Ik persoonlijk wil frank even bedanken voor het feit dat hij het elke keer weer voor elkaar krijgt om van iedereen een leuk plaatje te schieten en ik weet dat hij dat niet doet onder het genot van een glaasje cola!!!! en vooral bedankt dat je ook eens vrouwen boven de dertig op de bikkelsite zet!!!!!!! I love you for that!!!!!!
Hopelijk volgend jaar weer een knal dodo……

lieve groet van Lenie

Freek | 15 augustus 2010 at 12:41

Kleine noot van de organisatie, Dodo werd in het jaar 1183 voor Christus geboren. 😉

Mooie serie foto’s!

Oh en als je Ricky gezien hebt zou dat wel bijzonder zijn…

André | 16 augustus 2010 at 09:11

Je hebt weer topwerk afgeleverd Frankie! Ziet er goed uit!

Author comment by Frank | 16 augustus 2010 at 11:25

Lenie: Bedankt en graag gedaan! Ik was er toch, hoe minder scherp ik word na heel veel drankjes wat niet echt bepaald cola is: Hoe scherper de foto’s worden!

Ik zal ook in Mallorca weer heeeeeeeeeeel veel vrouwen van 30+ op de foto proberen te zetten, maar de teller zal wel weer ergens rond de 21 blijven steken, zegt mijn gevoel zomaar.

Ik hou ook best wel een beetje van jou for that en tot het volgende feestje!!

Groeten,

Frankie

Author comment by Frank | 16 augustus 2010 at 11:27

Hoi Freek!

Hoe wist Dodo eigenlijk dat het 1183 jaar was voordat Christus zou worden geboren?

Shit, ik voelde al een ondefinieerbare leegte op de Dodo avond, maar Ricky was er dus niet. Ondanks dat toch nog best wel hartstikke gezellig! Bedankt voor de geweldige organisatie en ik heb volgend jaar op 19 augustus nog een gaatje vrij weten te houden voor het volgende Dodo feest. Wie weet neem ik dan wel weer een paar foto’s.

Groeten,

Frankie

Freek | 16 augustus 2010 at 23:05

Mooi zo, tot volgend jaar!

<<

>>