Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

mei/14

26

Dorpsfeest Bakkeveen 2014

Jihaaaaaaaaaaaaaaaa! Bakkeveen was al weken zwanger van de voorpret, maar afgelopen weekend was het ein-de-lijk z over! Bakkeveen is een dorp, je organiseert een groot feest en Dorp + feest issssss Dorpsfeest!

Want jullie weten het! Ongeremd pret vieren, waar moet je dan heen! Alweer naar Bakkeveen! Het begon al met het touwtrekken en de versierde wagens en vooral het kijken naar versierde wagens, met bier enzo. En toen was het opeens vrijdag met heerlijke veronica hitknijters en toen was het plotsklapss zaterdag met de zeskamp die een ware aanslag op de kuitspieren was en toen feesten en naar de kloten met de showband papa di grazzi!!!! Wat een fantastisch feest! Maar lieverds, dit zijn alleen maar randvoorwaarden, maar jullie – de fantastische mensen – die maken het feest!!!!!! En wat hebben we hier een fantastische, vrolijke, leuke mensen! Poe hee!!

En daar hebben we een paar fotootjes  van gemaakt. 266 om precies te zijn. Ik zou ze niet gaan natellen, want dan ontdek je dat er minder op de site staan. Dat is puur om levens te redden.  Maar poppedopjes, geniet er van, neem een ochtend vrij van je werk, en blader er al glimlachend lekker door heen, dat je jezelf op een foto ziet dat je denkt, was ik dat en die was er ook . Als je de foto’s ziet, dan is het weer even dorpsfeest in je bolletje. Want het is een ware oceaan van vrolijkheid.  Hahahaha.

Stichting dorpsfeest Bakkeveen, bedankt dat jullie ons dit fantastische programma voor ons gemaakt hebben en voor de geweldige organisatie!

Ja maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

RSS Feed

No comments yet.

Leave a comment!

<<

>>