Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jun/10

27

Dreamer 5: Poohbear 24 ♥ Dreamer

 

Natuurlijk heeft onze Dreamer aan één vrouw niet genoeg en speurt vrolijk verder op zoek naar een droomprofiel:

Hallo hollandse jongens ik zal ff wat over mezelf vertellen ik ben 24 jaar,ben toch uiteindelijk wel op zoek naar een vaste relatie en jullie moeten ong de leeftijd hebben tussen de 20-31,ik hou van uitgaan op zijn tijd lekker de kroeg in maar een strandwandeling,bioscoop,lekker uit eten gaan vindt ik ook erg leuk en romantisch,verder ben ik erg lief zeggen de mensen om mij heen,ik wil andere altijd helpen,af en toe ben ik een beetje eigenwijs en ik kan heel erg knuffelig zijn,van beroep ben ik kapster.

spreekt je dit aan jongens dan zie ik het wel

En of dit onze Klefbek aanspreekt! Een match made in heaven. Knuffelig… zucht…

Hey…

Alles goed?

Leuk profiel zeg!

Ze zeggen dat ik ook romantisch ben, dus …. daarom de vraag:

Wat lijkt je leuker?

Een romantische toch in een hete luchtballon of met volle maan een gondelvaartocht door Venetie?

Ik hoop van je te horen!

Liefs,

Dreamer

Natuurlijk laat ze wat horen…. Kan ze het ooit beter krijgen??? 😉

hoi ja alles is ok op een paar dingetjes na dan maar mss vertel ik je dat nog wel een keertje,oef wel een een moeilijke keuze ik kan niet kiezen ik vindt het allebei even romantisch om te doen.

wat vindt jij leuker om te doen dan?

Ik hoor he twel van je

liefs, een dikke knuffel van een lieve romantische poohbeer

Pfff. Dat is lief! Zou onze Dreamer al kriebeltjes krijgen?. Tip: Teiltje..

Hoi lieve, schattige, romantische, knuffelige poohbear,

Wil je echt weten welke optie van de twee mij het fijnst lijkt?

Om eerlijk te zijn zou ik het liefst in elkaars armen op het strand van Miami liggen, warm gehouden worden door een zelfgemaakt vuur en elkaar, midden in een hartvormige lijn van duizend brandende waxinelichtjes een prachtige zonsopgang beleven. Zucht…. Lijkt jou dit niet fantastisch om mee te maken?

Hoelang en waarom ben je vrijgezel?

Dikke romantisch knuffel,

Wat is onze Dreamer toch een schatje. Hij kreeg al snel de volgende reactie:

dit klinkt ook super!! Ik ben nu ongveer 2 maanden vrijgezel en hij vindt me nog wel leuk maar niet op die manier zeg maar het vonkje is er niet meer maar we zijn nu nog steeds hele goede vrienden tot nu toe gaat dat goed,we kunnen nog steeds uren kletsen met elkaar das ook wel fijn en we kunnen alles tegen elkaar zeggen en we zien elkaar nog ong 1 keer in de maand dan gaan we nog steeds leuke dingen doen,we hebben veel meegemaakt en gedaan dat vinden we allebei zonde om zomaar weg te goooien daarom blijven we nog gewone vrienden zo je weet het weer van je poohbeer suus.

ik zie het van jou wel weer

dikke knuffel je poohbeer

Wat een openhartigheid! Dreamer kan nu niet achter blijven:

Lieve Poohbear,

Daar ben ik weer! Wat een drukke week zeg. Pffft. Fijn dat ik jou weer kan schrijven.

Alles goed met je?

Wat een herkenbare situatie zeg, met je ex! Dat heb ik ook gehad.

Ik heb één hele lange relatie gehad tot dusver.

Ik leerde haar kennen in groep 7 van de basisschool toen ik 11 was. Jong he? Op een schoolfeestje sprong de vonk over en we hadden gelijk een hele goede klik. Ook voor het eerst gezoend toen. Dat doet echt wat met je hoor, als je zo jong bent. Sindsdien zijn we eigenlijk een hele tijd onafscheidelijk geweest en hebben we lief en leed gedeeld. Tot mijn 21e ging het heel goed, alleen toen raakte op de één of andere manier het heilige vuur uit de relatie. We kregen steeds vaker ruzie en ook op andere gebieden werd het minder. Maar je maakt het ook niet zomaar uit he? Als je zo lang samen bent geweest. Voor je gevoel gooi je dan een stuk van je leven weg. Doet zeer hoor.

Toen ik 23 was heb ik een jeugd inhaalslag gemaakt en heb ik eigenlijk in 2 jaar alles ingehaald en gedaan wat god verboden heeft. Ik zal je de details besparen. Maar nu ben ik weer toe aan rust en romantiek in mijn leven.. Ik ben er echt weer klaar voor. Jij ook?

Veel lief, tot snel!!!!!!!!

Dreamer

p.s. Zwemmen met dolfijnen, hoe sta je daar tegenover?

Komt Dreamer met dit verhaal weg? Of is onze held als serieuze love-interest ontmaskerd? Nee hoor, in tegendeel zou ik zeggen:

hoi ja alles is goed en met jou ook heb veel brieven geschreven voor werk enzo het schiet niet erg op,zwemmen met dolfijnen lijkt me super! (daar was ik al bang voor 😉

voeg me aub toe op je msn xxxxxxxx@hotmail.com dat praat wat makkelijker he ik zie je daar hopelijk ik wil wat meer van je weten

veel liefs en een dikken knuffel van je poohbeer

Shit! Voor Dreamer is MSN de meest beroerde uitvinding aller tijden! Dreamer kan hier toch moeilijk hele MSN-dialogen plaatsen van 22 kantjes. Bovendien heeft de auteur dezes daar helemaal geen zin in. Maar zeg het maar Bikkel vriendinnen en vrienden: opgeven of doorgaan?

RSS Feed

3 Comments for Dreamer 5: Poohbear 24 ♥ Dreamer

Held versiert vrouw op chatroulette - Bikkelsite.com | 15 maart 2011 at 20:44

[…] geroepen kleffe kwijldraad wiens teksten je zonder teiltje je niet kon consumeren. Nee? Klik dan hierrrrrrr. Ja? Klik dan ook hierrr…. Maar in ieder geval. De vleesgeworden Dreamer is losgegaan op […]

Veerle | 17 maart 2011 at 19:30

Haha prachtig. Ik zeg doorgaan.
(wist neit dat zulke vrouwen bestonden, ik had al lang 3 teiltjes volgehad, maargoed :))

Author comment by Frank | 17 maart 2011 at 19:56

Hoi Veerle,

Leuk dat je het gelezen hebt! Toen ik het weer eens las ging ik zelf over mijn nek van dit verhaal wat ik zelf 5 jaar geleden geschreven heb. In die tijd hebben we nog 10 verhalen geschreven, dus je kan nog even vooruit…
http://www.bikkelsite.com/?cat=13
Binnenkort ben ik van plan nog een keer hetzelfde sociale experiment te doen, maar dan met een botte, lompe hond: Bickel28

Leave a comment!

<<

>>