Evaluatie Feestweek Activiteiten

Het kon dus wel……

Ja mensen dat ik instaat ben om nu al een pennenstreek te zetten over wat afgelopen weekend zich heeft weten voltrekken is op zich al een wonder. Want was het niet zo dat velen de overlevingskans tijdens dit gigantische festijn onder de 50% schatten? Maar ik ben er nog en met mij de voltallige directie en iedereen uit onze bikkelgemeeschap hoewel er bij de meeste mensen toch wel enkele blessures waren te constateren in de vorm van een Klomkroepknie, een boerinbungel- buikschuifbuik, een Sjonnielever, een TOF long dan wel een digitale camera fobie.

Los van bovenstaand leed was het natuurlijk de meest fantastische feestweek allertijden. Waarbij ik uiteraard een compliment moet maken naar de feestcommissie die dit sublieme festijn tot de geleide grootte heeft gebracht met de zaterdag als absolute hoogtepunt (figuurlijk gezien dan want letterlijk was dat natuurlijk de ballonvaart van zondag avond die ik persoonlijk verstek heb moeten laten gaan) Dat ik me niet alles van die bewuste zaterdag meer kan herinneren moeten jullie ma maar niet kwalijk nemen maar wat was het een feest met TOF en de Sjonnies, volgens mij hebben zij niet vaak zo’n enthousiast publiek genoten dan dat er in Bakkeveen Was. Ik heb reeds vele malen de Sjonnies live mogen aanschouwen maar nog nooit zoiets als in Bakkeveen meegemaakt, wunderbar.

Nu ligt er voor de feestcommissie een loodzware taak om deze happening in volgend feestweekfestijn te doen overtreffen dan wel een equivalente versie ervan, wat naar mijn mening een bijna onmogelijke klus is.

 En als laatste nog ff dit:

 Bedenk goed dat als je je niet alles meer kan herinneren van het weekend

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Mazzel,

 

Bas Compas