EEN DIGITALE STAANDE OVATIE VOOR DE FEESTCOMMISSIE. MOOIER KAN NIET. DE EERSTE SUPERZATERDAGKIEKJES ONLINE!DORPSFEEST DARTVERSLAG EN FOTO'S ONLINE!IEDERE DAG ACTUELE FOTO'S EN VERSLAGEN ONLINE!!!!! BOTS AUTO'S PRESENT! LAAT UW REACTIE ACHTER IN HET GASTENBOEK!!!!!!! REACTIES OP DE SITE, DE GROETEN, DRONKENMANSVERHALEN, EVALUATIES, ETC!

Feestweek Startpagina!

Op deze pagina vindt u alles over het mega-evenement wat Bakkeveen een week lang in een supervrolijke(beschonken) roes zal dompelen!!!!! DE FEESTWEEK BAKKEVEEN! Het belooft een waar spektakel te worden, volgens het prima affiche met een kermis(met botsauto's!), een zeer gevarieerd dagvullend programma. Ludieke spellen, ballontocht,een Darttournooi en als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl. De Sjonnies met een wervelende Feestshow. Uit betrouwbare bron heeft de directie ook vernomen dat er een tap is aangesloten in de tent.... dus dat beloofd wat!
 
Op deze pagina vindt u van deze superweek dagelijks foto's, verslagen, wetenswaardigheden, voorbeschouwingen, nieuwtjes en alles wat er meer te melden is. Deze items zijn hieronder chronologisch weergegeven Bij onze vriend(en) van WWW.BAKKEVEEN.NL  zijn ook schitterende reportages waar te nemen. Neem daar absoluut een kijkje! 
 
Het gastenboek is speciaal voor deze week omgetoverd tot het FEESTWEEK FORUM! Hierin uw bijdrage, middels: Voorbeschouwingen, dronkenmansverhalen, sterke verhalen, de groeten, evaluaties, reacties op spellen en natuurlijk reacties op fotos en onze DOCUSOAP!
OVERZICHT LEUKSTE DORPSFEEST 2002 FOTO'S
BIKKELGAMES FOTO'S EN VERSLAG
Overpijnzingen na superfeestweek door Floris V.
Evaluatie Feestweek Activiteiten door Bas Compas
DOrpsFEst DArtVErslag
Reacties in het Feestweek Forum (gastenboek)
Meer dorpsfeest nieuws op www.bakkeveen.nl