Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

aug/11

4

Geen Mallorca 2011 foto’s op www.bikkelsite.com

Beste, lieve, schattige Bikkels,

Op voorhand kunnen we wellicht al veel dorpsgenoten en collega’s teleurstellen omdat er van de vakantie Mallorca 2011 geen foto’s op www.bikkelsite.com zullen komen. Vroeger waren we er trots op om veel zeer aparte foto’s te plaatsen, maar langzaam maken uw bikkels de ontwikkeling naar volwassenheid. En we willen best nog wel eens een gekkie zijn, maar dan wel anoniem met de gordijntjes dicht, terwijl niemand het ziet (en dan  bedoelen we geen Belgische toestanden..).

Gezien de bijzondere- en op het oog willekeurige samenstelling van de Mallorca groep, waarvan het gemiddelde zeer hoog ligt op de schaal van apartheid, lijkt het ons gewoon leuker om volgens een goed Roemeens gezegde op vakantie te gaan: what happens on Mallorca, stays on Mallorca…. In ieder geval geen souveniertjes in de vorm van een fotoreportage. Misschien nog wel eens een dia voorstelling en besloten kring. X

RSS Feed

2 Comments for Geen Mallorca 2011 foto’s op www.bikkelsite.com

Author comment by BaCo | 4 augustus 2011 at 17:28

Beste Bikkels,
Ik denk dat er een hacker actief is op de bikkelsite immers bovengenoemd strookt geenszins met het gedachtegoed van de bikkelsite. Wat mij betreft kunt u bovengenoemd bericht als ongelezen beschouwen.
Pas wanneer Franky in gezelschap van 13 campers en 36 sleurhutten een cultuurrondreis naar het Moezelgebied gaatmaken, kan ik me voorstellen dat een fotoreportage geen meerwaarde aan de site geeft. Maar zolang de grijstinten nog met een kleurspoelinkje weggewerkt kunnen worden is er geen reden om van het vaste protocol af te wijken.

mammie | 6 augustus 2011 at 09:40

natuurlijk ben ik het volledig met BaCo eens!!!je kan het niet maken!!!!!!!!!geen foto’s van mallorca op de site. het thuiskomen is al een ramp, dan heb je normaal gesproken het fijne vooruitzicht van de foto’s nog. wat is het toch??????

<<

>>