Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jul/10

16

Waarom liggen de kruidnootjes half augustus al in de winkel?

Wat scheelt?!

Waarom liggen er in godsnaam half augustus alweer kruidnootjes in de winkel?

De mail van Felix aan C1000

Geachte mevrouw/heer,

Afgelopen weekend ben ik terug gekomen van welverdiende vakantie. Heerlijk met vrouw, kinderen en vouwwagen naar Zuid Frankrijk. Ik was nog bang dat de lange reis irritaties bij de kinderen zou opwekken maar gelukkig viel dat reuze mee. Dus kwamen wij afgelopen weekend volledig uitgerust terug.. Echter bij thuiskomst begon  de ellende pas. Zaterdag  (18-08!) ging ik nog even met mijn zoontje Jasper van 5 jaar boodschappen bij de plaatselijke C1000. En tot mijn stomme verbazing zag ik dat jullie de kruidnootjes al weer in de winkel hadden liggen. Ook Jasper zag dit en sindsdien is hij niet meer te houden. Hij heeft het nu alleen nog maar over Sinterklaas en hoe het met zijn cadeautjes zit. En probeer een jochie van 5 dan maar eens aan het verstand te brengen  dat hij nog meer als 100 nachtjes moet slapen alvorens de goedheiligman aan Jaspers wensen kan voldoen.

Zeg nou zelf, is half augustus niet wat vroeg voor pepernoten? Straks liggen de paaseitjes nog voor de kerst in de schappen.

Ik stel hierbij dan ook voor dat jullie per direct de kruidnootjes weer uit de schappen halen of jullie moeten met een verdraaid goed alternatief komen om onze Jasper enigszins tot rust te brengen.

Vriendelijke groet,

Felix de Lange

Het antwoord van C1000 Weliswaar niet binnen de door hun beloofde 5 werkdagen; Met de kruidnootjes zijn ze een stuk sneller dan met het nakomen van beloftes.Behandeld door : Eline Harmsen
Contactnr. : 203245
Onderwerp : C1000 Kruidnoten

Geachte heer De Lange,

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons te informeren over uw ervaring
met ons C1000 product. Wij stellen uw reactie zeer op prijs, omdat het ons de gelegenheid biedt de kwaliteit van onze C1000 producten verder te optimaliseren.

Onlangs heeft u een opmerking gemaakt over het feit dat er half augustus al weer Sinterklaas artikelen in de schappen liggen. Dit is een jaarlijks terugkerend gegeven, dat mede bepaald wordt door wat de concurrenten doen. Wij begrijpen dat u hier niet heel erg blij mee bent en hebben uw opmerking dan ook doorgegeven aan de inkoper en de category manager.
Wij hebben uw opmerking in ons registratie systeem vastgelegd en inmiddels doorgegeven aan onze leverancier.

Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn geweest.

Met vriendelijke groet,

Henk Minkema
Hoofd C1000 Consumentenservice

Eeen antwoord van Felix is al weer onderweg, later meer

RSS Feed

<<

>>