Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

feb/13

25

BeF knalfuif 2013

Het was weer de 3e zaterdag in FEBruari (als je FEB omdraait staat er BEF, leuk he?! BeFruari dus eigenlijk. hahahaha.)en dan geven Barry en Frank (BeF, vandaar…) BeF-feest! Heel lang hebben we nagedacht over het thema. Want een BeF feest zonder thema is als bier zonder alcohol. Niet superleuk. Toen kwam B of F met het geniale en originele plan van: zou het niet geinig zijn als iedereen verkleed komt. Met een raar pak enzo, gek hoedje op, raar broekje aan, speen in de bek, moet jij eens opletten! We hebben er een nachtje over geslapen, belden elkaar en de kogel was door de spreekwoordelijke kerk. Wij doen een BeF verkleedfeest in de beste traditie van Bakkeveen volgens het beproefde knalfuif concept. Zo lastig is het ook niet te organiseren: je zegt gewoon, als je je niet verkleedt loop je voor lul en als je niet komt ook. lekker puh.
En of het feest was? Kijk maar op de foto’s. Om geen twijfel te laten bestaan hebben we ruim 300 foto’s gemaakt die de eindstreep hebben gehaald.
Barry en ik hebben er nog wel slecht van geslapen dat we niet iedereen een beker kon geven, want iedereen was zo superleuk verkleed, en ook  Mark Dijk niet zijn creatieve uitspatting (tenminste aan het begin van de avond), dus hierbij nog een eervolle vermelding voor de knutselvreugde van Mark Dijk! Superleuk! Weet je wat het eigenlijk was? Iedereen verdiende een beker, want iedereen nam zijn of haar fantastische humeur, geweldige  kleding en unieke feestpersoonlijkheid mee. Lief he?!
Barry en ik kunnen maar niet benadrukken hoe blij we waren dat jullie er waren om er saampjes met ons zo’n leuk feest van te maken! Dus iedereen ontzettend bedankt en we schoten echt vol, met emoties enzo, dat echt iedereen ook verkleed was! Supercool! Applaus voor jezelf!
Normaal komt er dan nu een link waardoor je in 1 keer naar de foto’s schiet. Tegenwoordig gaat dat wat lastiger want dan kom je bij foto’s die je helemaal niet wilt zien (heus geen gore hoor..), laten we het maar proberen en anders doe ik een beroep op ieders creativiteit om de foto’s te vinden, want ze staan echt ergens op internet. Allemaal!
Ja maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

RSS Feed

<<

>>