Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

aug/15

10

Dodo Dubbelpret 2015

Al dat liefdevolle dolenthousiaste prachtig mooie emotionele, maar ook zware, werk om Bakkeveen te voorzien van maar één fenomenale dag aan muzikale en entertainende genotsgolven vol blije vrolijke pret?!

Want hebben we allemaal niet op school geleerd: 1 + 1 = 3?! Waarom niet al dat mooie werk voor echte Dodo Dubbelpret!!!!! Twee dagen ultiem geluk in het fenomenale toeristische epi centrum van Zuid Oost Friesland! En O O O, wat had de Dodo Commissie weer fenomenale plannen! We doen gewoon de echte ouderwetse gratis festivaldag zoals we gewend zijn, maar dan nog mooier en blijer. Ennnnnnnnnnnn we doen Dodo Danceeee met DJ’s die ritmische muziek draaien om op te dansen en ook heel ritmisch bier op te drinken en natuurlijk witte zoete zure vino voor de ladies. Dat spreekt voor zich. Dit bleek een voltreffer te zijn! Een schot in de roos zelfs! Want heel Bakkeveen was 2 dagen hoogzwanger van de blije feest pret om ultiem geluk te ervaren (en als sommige mensen niet zwanger waren van de pret, dan misschien na het feest wel van iets anders. Een baby bijvoorbeeld. Want smolten we niet allemaal weg bij het romantische verhaal uit de Dodo glossy over het eerste Dodo kindje verwekt in de brandnetels? Nou, ik heb zitten zwijmelen en zelfs een beetje gehuild van zoveel romantiek. Dat mag u best weten. Daar is deze stoer knul best gevoelig voor!! Allemaal blije mensjes die alleen maar feest willen vieren! Daarvoor moet je echt in Bakkeveen zijn.

Rest mij niks anders dan de fenomenale DODO vrijwillgers te bedanken voor al het werk wat ze in dit festijn steken. Alleen maar om jullie en mij zwanger van geluk te maken! En een onbezorgde feesttweedaagse te geven. Op mijn manier heb ik deze week een heel klein beetje geholpen, door mensen voor de voeten te lopen, lucht te verplaatsen, onzin uit te kramen, taai ribjes door te knippen, werkers voor de voeten te lopen, mini palmboompjes verplaatsen, schadevrij in een heerlijk autootje rond gereden en dat soort dingen. En pas dan zie je wat voor ongelofelijk veel werk het kost voor de echte werkers om dit allemaal voor jullie te organiseren! En dat gaat gepaard met een blijheid en een enthousiasme. Ongelofelijk! Alleen het opbouwen en afbreken van het festijn op het terrein kost al minstens 7 keer minimaal 12 uur werk voor vele vrijwillgers. Maar ik denk zelfs meer. Mijn complimenten voor alle vrijwillgers die Bakkeveen zo’n uniek feest hebben geschonken!! Mijn complimenten (of had ik dat al gezegd). Namens de gehele Bikkelsite.com directie.
Hierbij een vrij eenzijdige fotoreportage. Maar wat zijn we toch een stelletje blije geiten met zijn allen.

JAMAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR,

RSS Feed

1 reactie for Dodo Dubbelpret 2015

mammie | 10 augustus 2015 at 19:19

een heeeeeeele mooie reportage van een zeer geslaagd DODO.
mensen die ik vrijdagavond niet gezien heb, waren er dus wel!!!!!!!! Jan Noordman ook??????????
groetjes van Mammie.

<<

>>