Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

aug/14

13

Dodo festival 2014

Bakkeveen en verre omstreken was al maanden hoogzwanger van de voorpret op wat het meest sympathieke, vrolijke en best georganiseerde feest aller tijden zou blijken te zijn. Iedereen had het er al tijden over, er waren vakanties voor verzet, familieweekend voor afgezegd (wat een heerlijke smoes!), begrafenissen voor uitgesteld, schoonmoeders voor teleurgesteld en huwelijken voor in de wachtstand gezet. Want als je het Dodo festival zou missen, waar moest je het dan in vredesnaam de komende tijd over hebben?

Een jaar lang zijn de Dodo organisatie helden er mee bezig geweest om ons, jou en mij en onze kinderen en overgrootmoeders een fenomenaal, zorgeloos en een dag van ultiem geluk te bezorgen, waarbij wij worden meegezogen in een orgastische belevenis van muzikaal entertainment, vrolijkheid, humor, pret voor jong en oud en bovenal gezelligheid en ultieme feestpret met louter vrolijke mensen die precies hetzelfde willen. Laatst heb ik uitgerekend. In elk uur feestpret (in de wetenschap dat het feest 12 uur duurt) hebben deze helden 354,8 aan manuur geïnvesteerd. Een driewerf hoera!

Gelukkig hieden de weergoden ook rekening met deze onmenselijke investering, want ondanks dikke vette rode en paarse stippen op de buienradar werd Bakkeveen, op wat spetterend vreugdevocht na, helemaal ontzien! Ook dit is van hogerhand keurig voor ons geregeld.

Nouja, over het feest zelf hoef ik niks te zeggen, want daar was u allemaal zelf bij. Het was fantastisch! En dat was het. Waar het me vroeger nog wel eens lukte om iedereen op de foto te zetten was dat dit jaar onmogelijk, waardoor het een enigszins eenzijdige fotoreportage is geworden, mede omdat ik er bij tijden ook voor koos om gewoon mee te hupsen in het feestgedruis en er dit jaar geen fotografische assistentie was waardoor er nog sprake was van een iets van evenwichtige reportage. Eigenlijk heb ik dit jaar meer voor het feest geleerd dan voor de foto’s.  Desalniettemin wil ik u de Dodokiekjes toch niet onthouden. Joepdoei en jamaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ps. www.bikkelsite.com is even op zomervakantie geweest, maar vanaf nu weer zeer regelmatig vrolijke updates!!

RSS Feed

2 Comments for Dodo festival 2014

mammie | 14 augustus 2014 at 10:49

jammer dat ik mijn valpartij niet uitgesteld heb!!! maar dankzij de fotoreportage tòch een indruk van het altijd geweldige dodofestival. natuurlijk heup ik er volgend jaar weer bij te zijn.

Florian | 26 juni 2015 at 21:27

ik als voetbalsuporter van baveekekn is mij alleens opgevallen dat zelfs mensen vd wet dronken op de fiets naar huis zijn geslingerd.Ach ja zijn ook maar mensen dus kom mij niet aanzetten met artikel 453

<<

>>