Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jul/13

31

Doe nog mee met Bikkelsite.com Coach van het jaar!!

Voetbalvrienden, Voetbalvriendinnen, Vrienden van de Bikkelsite en Bakkeveners,

Wat hebben wij vorig jaar met een select groepje Bakkeveense voetbalvrienden toch een lol beleefd aan het weergaloze spel: De Coach van het Jaar! Nou, nou, nou, nou! Uw bikkelsite.com directielid wordt er nog wel eens sidderend van opwinding wakker van. Het hele jaar was dit een van de vele onderwerpen in de kroeg, langs het voetbalveld, op de Facebook, op www.bikkelsite.com, via SMS die ons Bakkeveense voetbalvrienden verbonden hebben.

Dit jaar willen wij dit weer! Wat is er nou leuker dan het voetbalseizoen beleven met jouw vrienden via de Coach van het jaar en dat allemaal via jouw hagelnieuwe digitale pretcafé?? Elk weekend vol spanning, met verhoogde hartslag en klotsende oksels langs teletekst zappen om te kijken of één van jouw spelers, die je dankzij een geniale ingeving in jouw team heb opgesteld, heeft gescoord? En vervolgens via SMS gelijk je vrienden uitlachen dat zei ze niet hebben.

Anders gesteld: als je niet mee doet met de coach van het jaar, wat kan jou het nou in de wip schelen of Erik Falkenburg of Kevin Strootman van Sparta de aansluitingstreffer tegen RKC heeft gescoord?! Bij de Coach van het jaar zijn dit soort details van levensbelang en bij het goed uitpakken van een keuze leidt dit geheid tot een intens vreugdemoment, tussen jou en teletekst. Hou het zachtjes, want je hebt ook buren en toevallig ook nog een luide stem… sorry!

Met andere woorden:

Wij gaan beginnen een Bikkelsite.com/Bakkeveen subleaque bij de Coach van het Jaar. Lees op deze site alle informatie, want jij gaat mee doen! Jihaaa!

http://www.dvhn.nl/coachvanhetjaar/

(Ga naar het menu Subleaque bovenaan de pagina en zoek op ‘Bikkelsite’ of ‘Bakkeveen’, of ‘ Bikkelsite Bakkeveen’.)

En iedereen doet mee, Bakkeveners, niet Bakkeveners, vrienden van de Bikkelsite, vriendinnen van de Bikkelsite, vrienden en familie van vrienden van de Bikkelsite, etc. Dit wordt gezellig!

Vragen? Gewoon stellen onderaan dit artikel via een ‘comment’!

Met vrolijke voetbalgroet,

www.bikkelsite.com

RSS Feed

2 Comments for Doe nog mee met Bikkelsite.com Coach van het jaar!!

Baco | 16 augustus 2010 at 17:29

Maar 12 deelnemers dit jaar. De rest kon dit jaar zeker de licentie niet rond krijgen…
Ach dan is de kans nu deste groter dat ik wel een keer in het linker rijtje beland…

Author comment by Frank | 16 augustus 2010 at 17:47

Nee hoor, de kans blijft 50% dat je in het linkerrijtje belandt…

Tenzij we dit jaar alleen een linkerrijtje doen… dan is de kans ongeveer 100%

<<

>>