Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jun/10

27

Dreamer 3: Christy 25 ♥ Dreamer27

Onze Dreamer heeft nu de smaak van het kwijlerige datingsite flirten te pakken en is in voor een mooie nieuwe uitdaging. Hij stuit op het profiel van ‘Bitchy’ Christy….

 

Zijn er nog leuke mannen op deze aardbol? Natuurlijk weet ik dat ze er zijn, heb mijn ogen niet in mijn zak zitten maar toch? Met leuke mannen is toch altijd wat, zeggen ze…niet waar? Ze zijn bezet of homo of gevaarlijk…Hoewel alleen gevaarlijk natuurlijk wel weer spannend kan zijn. In ieder geval schijn ik ze toch niet altijd op te merken, zegt een vriendin van me altijd… en dat is waar. Dus ik denk, misschien zijn ze wel allemaal lid van deze datingsite! Gewoon nieuwsgierig of er leuke mannen zijn… 

 

Hmmmm…. Altijd pech in de liefde… Steeds de verkeerde mannen? Een uitdaging om deze zelfverklaarde mooie meid (en dat is ze ook wel een beetje, als degene op de foto correspondeert met de werkelijkheid) kennis te laten maken met Dreamer!

 

Hoi Christy!

Arme jij….. Zo’n mooie leuke vrouw en je komt steeds de verkeerde tegen? Of ik de ware voor je ben, weet ik niet, maar ik ben in ieder geval geen homo. Kijk eens bij mijn profiel.

Mag ik één ding van je weten?

Wat vind je leuker? Desperate housewives kijken met je beste vriendin of een romantische tocht in een hete luchtballon?

Ik hoop wat van je te horen?!

Liefs,

Dreamer

 

En jahoor…….

 

Hoi!

Ten eerst ben ik niet arme-ik, ik vind het totaal niet erg om vrijgezel te zijn en van het leven te genieten… kom genoeg mannen tegen, Weliswaar niet de juiste maar het heeft wel wat… en die juiste komt echt wel.

Ten tweede, ik zou een moord doen voor een avondje Desperate Housewives met mijn beste vriendin… bijna nooit tijd om lekker een avondje voor de tv te hangen en dat lijkt me nou echt heerlijk. Een toch in een ballon? zou romantisch kunnen zijn maar moet wel met de juist persoon zijn… dus mijn keuze op dit moment is nog even Desperate housewives, sorry

 

Hoho…. Een beetje arrogant hè? Hoe durft er ook maar iemand weerstand te bieden aan Dreamer’s romantiek??? Je mag jezelf dan wel wijsmaken dat je mooi bent, maar dat geeft je niet het recht om met Dreamertje te sollen. Tijd om een andere kant van Dreamer te laten zien….Dreamer kan ook best een brutaaltje zijn….

 

Hoi Christy!

Alles goed? Ga je leuke dingen doen dit weekend?

Hoe kan het nou dat jij vaak de niet juiste mannen tegen komt?

Val je dan steeds op type ski-leraar-of-andere-mannen-met status? Vertel eens tegen Dreamer.

Maarrr wat ik me afvroeg:

Als je amper tijd hebt om met je beste vriendin Desperate housewives te kijken, wat moet je dan in godsnaam met een vriend?

Ik denk dat een vriend nog meer tijd kost dat een avondje Desperate housewives per week. En desperate housewives kan je nog opnemen en je vriend niet.

 

Zo! En nu jij weer!

RSS Feed

<<

>>