Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jul/10

16

Felix wil geld van Peugeot, heel veel geld

Felix wil geld van Peugeot, heel veel geld

De mail aan Peugeot

Geachte heer/mevrouw,

De radiocommercial waarmee u de peugeot 206+ promoot, trof mijn aandacht.
In deze commercial toont u middels een simpel wiskundig sommetje aan dat op de peugeot 206+ nu een leuke korting wordt gegeven. U geeft namelijk aan dat boven op de aftrek van de nationale slooppremie (€-1000,-) er ook nog eens een Peugeot premie van €-730,- als aftrekpost kan worden genoten. Vervolgens geeft u aan dat min keer  min plus is en daarin moet ik u volledig gelijk geven. Maar als u spreekt over deze wiskundige formule, dan moet u dat ook goed toepassen want in uw verhaal geeft u aan dat dit betekent dat er een maximale korting te bedingen is van € 1730,- Deze uitkomst is echter is onjuist, want immers -1000 x -730 = 760.000. Dit gezegd hebbende, wil ik graag gebruik maken van de regeling en mijn kadet uit 87 bij u inruilen waarbij u mij de peogeot 206+ overhandigt en vervolgens ook  nog een een bedrag van €719.275,- aan mij overmaakt.

Voordat ik naar de lokale dealer ga zou ik graag van u bovenstaand bevestigd zien zodat ik  mij tegenover de dealer ook enigszins  geloofwaardig overkom.

Met vriendelijke groet,

Felix de Lange

Het vlotte antwoord van Peugeot

Geachte heer de Lange,

Hiermee reageer ik op uw e-mail van 29 september 2009 naar aanleiding van de Peugeot premie aangaande de Peugeot 206+.

Ik dank u hartelijk voor uw opmerking en wiskundige berekeningen ( -1000*-730= 760.000? ).Zoals u zult begrijpen kunnen wij niet serieus op uw voorstel ingaan en willen u adviseren om voor een passend voorstel contact op te nemen met een Peugeot Dealer bij u in de buurt.

Ik heb uw reactie doorgegeven aan de betrokken afdeling.

Ik dank u nogmaals voor de moeite die u heeft genomen om ons dit te laten weten, en vertrouw erop u met deze bevestiging naar wens te hebben geïnformeerd.

Hoewel hier in de reactie iets wordt afgeweken van de standaar reactie, neemt Felix hier natuurlijk niet genoegen mee.

Wordt vervolgd

RSS Feed

No comments yet.

Leave a comment!

<<

>>