Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

apr/12

2

Saturdaynight fever in De Brink

Jihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Het was weer feest in de Brink met pret, lol maken, muzikale hoogstandjes (of waren Barry en ik de enige die het naar zijn zin hadden??) in De Brink met een fenomenale DJ Wilfred! Er was een thema feest georganiseerd en toen wij zo oud waren als jullie was het dan traditie dat je verkleed ging, conform het thema. Nu waren er twee oudere mannen met een gezamenlijke leeftijd van 69 (aan het eind van het feest dan) die zich gewoon, zoals gebruikelijk als twee overspannen, treurige dorpsidioten hadden verkleed. Maarja, alles voor het thema hè? Je wilt niet voor lul lopen, omdat je niet verkleed bent. We waren de enige… 

Dit verklaart ook mede waarom ondergetekende zo angstig vaak op de foto stond. Sorry!! Maarja, ik liep er ook zo heeeeeeeeeerlijk verleidelijk en onweerstaanbaar bij..

https://www.bikkelsite.com/Fever2012/album/index.html

RSS Feed

3 Comments for Saturdaynight fever in De Brink

Nico | 2 april 2012 at 22:09

Heh Frank,
Als trouw volger van de bikkelsite, moet ik toch even wat kwijt over jouw outfit. Ik heb honderden, wat zeg ik wel duizenden foto’s opgehangen in het digitale pretcafé mogen aanschouwen. Maar dit shirt Frank, dit shirt dat je afgelopen weekend droeg was werkelijk fenomenaal!!!
Nelson Mandela in zijn beste dagen zou hierbij verbleken. Pijn aan de ogen, zelfs voor kleurenblinden als ik!!

Author comment by Frank | 2 april 2012 at 22:10

HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Eetcafé de Brink | 3 april 2012 at 18:50

Frank for president!! 🙂

<<

>>