Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

Spellen

Naast alle vrolijke, gezellige, hilarische, lollige onzin die op jouw digitale pretcafé te vinden is, vinden we het nodig om de balans op de bikkelsite te bewaren. Door iets serieus aan de site toe te voegen. Serieuze ontspanning om precies te zijn. En hoe kan een actieve, serieuze ontspanning nou beter dan met een paar heerlijke kwalitatief hoogstaande bikkelspellen. Je moet denken aan internationale hoogaangeschreven kwaliteitstitels als:

– vrouwenbilletje pets
– tieten kijken
– het meeslepende ‘dronken lopen’
– het ontroerende ‘kanonnetje plof’
– en het sportieve ‘basketballetje hoep’

Ga de strijd aan met jezelf, met de computer, met de elementen en vooral met je medebikkels! Want jij bent niet de enige die hier stiekem een spelletje speelt en even een vrouwenbilletje petst met de gordijnen dicht als de vrouw een bakje groene thee aan het zetten is.. Binnen alle huishoudens van Bakkeveen gebeurt dit. Op de computer uiteraard. Wat dacht jij dan? Ben je gek joh!

Het mooie van deze site is dat je achter elke nieuwe spelupdate via een ‘comment’ gelijk je hiscore kunt delen met je medebezoekers van dit pretcafé. Dit doet de interactiviteit, saamhorigheid en de gezelligheid tot de hemel reiken! Bovendien vinden wij dat hartstikke leuk! En het leuke is, er komen regelmatig bikkelspellen bij! In het weekend bijvoorbeeld!

Nu wel eens genoeg van dit gelul en wil je wel eens een spelletje zien en spelen? Klik dan! Waar? HIERRRRRRRRRRRRRRRRR

No comments yet.

Leave a comment!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.