Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jun/10

27

Dreamer 2: Danseresje ♥ Dreamer27

 

Dreamer vindt het zelf tijd voor aktie en zoekt zelf aktief naar zijn droomvrouw. Al surfenderwijs vindt Dreamer het interessante (en dito foto) profiel van Danseresje 22 en herkent gelijk raakvlakken met zich zelf:

Hoi!

Ik ben Susanne, 22 jaar. Ik hou heel veel van mijn familie en vrienden en doe graag leuke dingen met ze. Ik heb geweldig werk: ik ben begeleider van verstandelijk gehandicapten. Verder is mijn grote passie dansen. Ik doe een cursus jazzdance. Zo weet je wat belangrijke dingen van me, ik kan wel met hele snelle teksten komen maar zo ben ik niet. Als je meer van me wilt weten en je bent serieus dan hoor ik het graag. One night standers mogen verder kijken;)

Oh ja: m’n foto word binnenkort vervangen :s

Liefs,

Susanne

Dit profiel is typisch iets voor onze passievolle salsa koning Dreamer en hij reageert:

Hoi Danseresje

Ik werd gelijk gegrepen door je hele leuke profiel!

Dansen! leuk zeg! Is weer helemaal in hè? Sinds Ron en Sylvana zich er mee bemoeien!

Persoonlijk dans ik al enkele jaren heel fanatiek salsa! Erg leuk!

Wat vind je eigenlijk leuker?

Desperate housewives kijken met je beste vriendin of een romantische tocht in een hete luchtballon?

Ik hoop van je te horen!

Liefs,

Dreamer

Gelukkig werd Dreamer’s interesse vlot beantwoord en hij kreeg de volgende lieve reactie:

Hoi!

Dankjewel!

Ja dansen is bij mij altijd in geweest, het is echt een passie voor me. Salsa vind ik ook erg leuk, heb alleen nooit les gehad, wil dat wel nog ooit erbij gaan doen.

Mountainbiken lijkt me ook erg leuk, heb ik ook nooit echt gedaan maar wel heel lang aan spinning gedaan; erg lekker en in de buitenlucht vast nog beter.

Romantische tocht in een luchtballon, daar gaat mijn voorkeur naar uit

Liefs,

Dansersje

Dreamer’s hartje klopt verwachtingsvol en hij reageert binnen enkele dagen:

Hoi Dansersje!

Alles goed met je? Wat een dankbaar werk heb je zeg. Ook een fantastisch weekend gehad? Wat leuk! We hebben gezamenlijke interesses. Ik zit nog niet zo lang op salsa dansen, maar het is hartstikke leuk! Met name de passie in de salsa spreekt me aan.

Mountainbiken! Ook erg leuk! Ik zou nog wel eens iets geks willen doen, mountainbiken in Nepal ofzo. Lijkt jou dat niks?

Je hebt gelijk. Het lijkt mij ook leuker, een romantische tocht in een hete luchtballon te maken in plaats van met mijn beste vriendin Desperate housewives te kijken.

Ben je vrijgezel en waarom is het bij jou uitgegaan?

Wat vindt je het leukste aan jezelf?

Tot snel!

Liefs,

Dreamer

Het werd even spannend, maar wie zou nou niet in gaan op Dreamer’s avances?Jahoor! Reactie! We duiken de diepte in!

Hoi!

Ja het gaat goed, druk, maar goed en met jou?

Ja die passie hé?! Geweldig en voor iets geks ben ik altijd wel in. Als ik ooit nog geld heb voor een land als Nepal ga ik zo met je mee.

Met die dankbaarheid valt het wel mee hoor, ik vind het gewoon leuk om te doen en ik krijg vaker een klap voor m´n kop dan dat er dankbaarheid is 😉 nee hoor grapje.

Ja ik ben vrijgezel, en het is uitgegaan omdat ik nog nooit echt verliefd ben geweest, en dat vind ik erg belangrijk, dat het liefde is, de rest kun je wel wat mee. Als je begrijpt wat ik bedoel.

Het leukste aan mezelf vind ik dat ik altijd anders ben, niet in een hokje te plaatsen en alles wat ik doe met volle overtuiging doe. Ik hou niet van half werk, als ik ergens voor ga dan doe ik dat met alles wat ik heb.

En jij? Wat is jouw reden om vrijgezel te zijn?

Wat doe je voor werk en waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Dikke kus,

Susanne

Wat een klik! Wat een leuke mail! En een dikke kus….. Zucht. Die Dreamer toch. Tijd voor een lieve en kwijlerige reactie terug….. (gosh, wat doet Dreamer ze aan…)

Hoi Susanne,

Wat leuk! Het kan mij nooit gek genoeg, ik ben een echt gekkie. Als iemand van mijn vrienden zegt: ik wil parasailen in Bosnie, dan ga ik zo mee. Zoveel mensen tonen geen initiatief of blijven altijd hand in hand op de bank zitten. Zo suf en zonde van je tijd, dan duurt het leven lang. Er moet wel verrassing in de relatie zitten. Wat jou? Stel dat ik jouw vriend ben, hoe zou ik je echt kunnen verrassen?

Mijn reden dat ik vrijgezel ben?

Er moet zowel een geestelijke als fysieke klik zijn. Als je elkaar na twee jaar niks meer te vertellen hebt of er geen verrassing in de relatie zit, dan kan je beter ophouden. Het moet blijven spetteren! Stel dat je op je 26e al uitgepraat bent?. Dan duurt het nog een hele tijd voor je dood mag 😉

Wat mijn hart sneller van gaat kloppen?

Na drie kwartier op de hometrainer is mijn hartslag aardig opgelopen. Haha! Zoals ik al zei, ik hou van verrassing. Romantisch picknicken op de flanken van de mount everest lijkt me wel wat en dan samen de zon onder zien gaan. Zoiets. Over dat soort gekke dingen fantaseer ik wel eens en je moet je dromen najagen!

Ik ben assistent projectleider van een Nederlandse multinational en voor mijn werk kom ik regelmatig in het buitenland. Erg uitdagend werk! En jij? (shit! Dom achteraf, vraag had Dreamertje al eerder gesteld…)

Tot snel en veel liefs,

Dreamer

Geheel volgens de verwachting binnen een dag een hele lieve, romantische reactie terug.

Hoi,

Je kunt mij verassen door me ´s ochtends om 6 uur waaker te maken en me in de auto te zetten en naar disneyland te rijden waar we een weekend doorbrengen, ik ben gek op sprookjes en disney. Efteling is wat dat betreft ook goed. Of als ik een slechte dag heb gehad en verdrietig ben, niks te zeggen maar muziek opzetten en met me te gaan dansen. Klein/groot,maakt me niet uit.

Wat betreft het spetteren, ik ben het helemaal met je eens. Op alle fronten: Leuk, gek, spontaan, lief maar ook lekker discussiëren of zelfs ruzie maken op z´n tijd. (waarna je het weer ernstig goed kunt maken natuurlijk 😉

Ik denk dat als het goed zit, je elkaar altijd wel wat te vertellen hebt maar dat hoeft niet altijd, ik bedoel nachtenlang diepe gesprekken en discussie´s vind ik heerlijk maar ook alleen maar naast elkaar liggen en stil zijn en dan nog weten dat het goed is, is ook geweldig.

Ik vind het erg leuk dat je je werk uitdagend vindt, ik word zo moe van mensen die werk doen wat ze eigenlijk niks vinden. Daar word je zo´n zuur en ontevreden mens van, vaak weten ze wel wat ze anders zouden willen doen maar hebben het lef niet. Zonde vind ik dat.

Ik ben begeleider van verstandelijk gehandicapten, maar dat wist je toch al? Anyway, ik vind het helemaal te gek. Het is ook wel eens lastig en gestresst maar welk beroep niet?

Hoe heet je eigenlijk?

Van welke boeken, wat voor soort muziek en wat voor theater hou je?

(einde interview hoor:)

Kus,

Susanne

Dreamer was het even vergeten, maar hij heeft het lieve Danseresje de volgende brief nog verstuurd:

Lieve Susanne,

Daar ben ik weer! Wat een drukke week zeg. Maar ik wou wel de tijd nemen om je te beantwoorden.

Wat leuk! Ik ben ook gek op sprookjes! Wanneer zal ik je ophalen? ;-). Wat is je favoriete sprookje? Ik merk dat jij ook erg romantisch bent. Zucht?. Fijn hoor. Maar moeten we per se ruzie maken om het goed te maken 😉

Ik vind het wel vreemd hoor, dat we elkaar via een datingsite hebben leren kennen en dat het zo goed klikt tussen ons. Heb jij wel eens wat met iemand gehad via een datingsite en waar is dat op uit gelopen? Zou het in het echt ook zo goed klikken tussen ons? Ik denk het wel!

Muziek? Heel divers. Jamie Cullum vind ik erg goed! Maar ik kan ook ontzettend genieten van Acda en de Munnik. Goed doordachte nummers. Jij dan?

Theater? Ik ben gek op musicals met veel dans 😉 ! De Lion King was fantastisch. Maar ik hou ook wel van Cabaret. Hebben we hier ook een klik?

Ik heb wel MSN, maar ik gebruik het bijna nooit. Heb er bijna geen tijd voor, of in ieder geval, ik neem het niet!

Tot snel !

Heel veel liefs,

Sander

Dreamer was even bang dat hij een blauwtje had gelopen, krijgt Danseresje last van acute bindingsangst? Nee hoor. Enkele weken later de volgende reactie:

Hoi Sander,

Sorry, sorry, sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen, ik ben heel erg dguk geweest en haast niet bij m´n ouders thuis en aangezien daar de enige computer staat die ik kan gebruiken, is het lastig.

Mijn favoriete sprookje…. heb ik eigenlijk nog nooit over nagedacht, ik zal het eens doen en dan laat ik het je weten. Wanneer je me op mag halen? Anytime, voor sprookjes mag je me wakker maken!Nee, we hoeven niet perse ruzie te maken mar soms is het nodig, vind jij van niet dan?

Ik hou trouwens niet alleen van sprookjes maar ook van de herfst, ik ben net een uur wezen wandelen met m´n hondje in het bos, lekker is dat!

Ik heb nog nooit een relatie gehad via een datingsite maar vind het ook goed klikken tussen ons! In het echt moet je dat altijd nog maar afwachten maar daar komen we maar op een manier achter natuurlijk……

Wat de cabaret zit dat wel goed, ik vind Bert Visscher, plien en bianca, Hans Teeuwen en Yoep van het Hek erg leuk. Musicals ja, geweldig Lion King lijkt me erg mooi, ben er (nog niet) geweest.

Misschien dat we er binnenkort achter kunnen komen of het in het echt ook klikt?

Kus,

Susanne

 

Zucht, een ontmoeting………. Dat wordt lastig…. 😉 . Wanneer zal Dreamer dit sprookje uitblazen? Nu? Of toch nog maar een berichtje er aan wagen…….

Wat er ook gebeurd: Voor het eind van deze week hebben we weer een schitterende, lieve casus 7 op voorraad…. Blijf kijken!

RSS Feed

<<

>>