Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jun/10

27

Dreamer 7: Haagsmoppie 24 ♥ Dreamer 27

 

Dreamer werd onverwachts opgevrolijkt door een berichtje van Haagsmoppie  24. Het leven van een fanatieke internetdater zit vol verrassingen!

Hi Leuk bekkie heb je .. kijk ook eens bij mij .. kusz

Kort maar krachtig! Je kan veel van Dreamer zeggen, maar niet dat hij knap is. Blijkbaar toch wel…….. Die Dreamer! Boefje… (S.: Ik had nog zo gezegd: een niet knappe klefbek!).  Ach, Dreamer is de beroerdste ook niet en kijkt bij het profiel van Haagsmoppie. Een lekker ding met een schroef 1 centimeter onder haar onderlip lacht ons toe ..

Hi Ilse hier.. gekke meid van 24 jaar woon in hartje den haag .!! Zoek een lekker stoer lief humorvol spannend ventje .. kusz LIEVER NIET REAGEREN ZONDER FOTO

Spannend en stoer? Zeker… Humorvol? Mwoahhh…. Lief? Zo worden ze niet meer gemaakt… Tijd voor een reactie!

Hey Lekker ding!

Alles goed met jou? Wat doet een mooie meid als jij in godsnaam op een datingsite !

Wat lijkt je leuker?

Zwemmen met dolfijnen of een romantische tocht in een hete luchtballon?

Wat zoek je in een man?

Liefs,

Dreamer

Gelukkig… Antwoord! Ze windt er geen doekjes om.

Ik wil het beiden.. hihih hebbertje he.. en wat ik zoek in een man ? Hmz heel veel humor, aandacht , liefde, goede sex, mijn leven moet door hem compleet worden .. zoeiets.. en u ?

Wat een boefje! Hmmmmm. Hier kan Dreamer op verschillende manieren op reageren. Na bestudering van het profiel en de foto van Haagsmoppie en de gemiddelde interesse van de bikkelsite.com bezoeker in acht nemende….………….

RSS Feed

<<

>>