Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

Dreamer

 Welkom bij onze nieuwe real-life liefdessoap op www.bikkelsite.com:

Beste bikkelsite.com bezoeker,

Twee directieleden van bikkelsite.com hebben een fictief persoon in het leven geroepen: Dreamer 27. Dreamer is van huis uit fout, een kleffe kwijldraad en héél romantisch. Dreamer is toe aan de liefde van zijn leven en jij zult daar, als trouwe bikkelsite.com bezoeker getuige van zijn. 

Wat gaan we doen?

Wij hebben namens Dreamer een profiel, inclusief foto, aangemaakt op een landelijke internet datingsite. Er bestaat kans dat vrouwen gaan reageren op Dreamers romantische profiel (en foto!) en anders, geen nood, dan onderneemt Dreamer gewoon zelf actie! Dreamer kan naar alle vrouwen in het bestand van de datingsite electronische brieven sturen en hij gaat dat zeker doen! Natuurlijk plaatsen wij alle correspondentie  op deze plaats op www.bikkelsite.com , zodat je niks hoeft te missen van Dreamers liefdes avonturen. Uiteraard zullen we vertrouwelijke gegevens veranderen, om de ‘veiligheid’ van de lieve vrouwen te garanderen.  

Moreel verwerpelijk?

Vinden de auteurs van www.bikkelsite.com dit nou niet te ver gaan? Stel dat zo’n arm meisje nou verliefd wordt op de romantische dreamer, wat doe je ze aan? Deze vragen hebben we veel gehoord. Maar als je mee doet aan liefde op internet weet je dat je genaaid kan worden, en wat is er nou lekkerder dan genaaid worden door www.bikkelsite.com ! Hoevaak zal de arme Dreamer zelf worden voorgelogen?! 

Kijk HIERRRRRRRRRR voor de Doldwaze, kleffe, kwijlerige liefdesavonturen van onze Internetheld Dreamer27

1 reactie for Dreamer

http://akkoorden.net/ | 12 december 2011 at 10:55

Kan niet klef genoeg zijn!1

Leave a comment!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.