Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

Mailen met..

Bikkelsite.com presenteert:

Beste bikkelsite.com bezoeker,

 Speciaal voor jou een geheel nieuwe rubriek: Felix en Fiona mailen met…………   Felix en Fiona de Lange zijn samen met hun spruiten Jasper en Susan een fictief gezin uit het pittoreske Oldeberkoop. De directie van Bikkelsite.com zal namens hen regelmatig een absurde, overdreven, onzinnige poging tot humoristische e-mail sturen naar diverse media, met als  doel: Reactie en/of  Publicatie! Dit kan zijn een ingezonden brief in een tijdschrift, lokale krant, een radiostation, teletekstredacties, televisiepogramma’s, etc. Wanneer Felix en Fiona het nodig vinden te reageren op een nieuwsfeit of advertentie(met als doel: REACTIE!), zal ook deze electronische briefwisseling integraal op www.bikkelsite.com worden geplaatst. Mail wordt (meestal) pas geplaatst na reactie of publicatie. 

Uiteraard is dit onderdeel van www.bikkelsite.com interactief! Heeft u iets leuks gevonden waar Felix en Fiona op moeten reageren of wilt u zelf een absurde mail versturen die wij op onze site kunnen plaatsen. Vemeld dit in het gastenboek of in een reactie onderaan deze pagina! Dat vinden we leuk. Hartstikke leuk!

Maar beste Bikkelsite directie, waar kan ik die verhalen vinden dan??? Nou, wat dacht je van HIERRRRRRRRRRRRR

3 Comments for Mailen met..

Trea | 10 januari 2011 at 20:10

Wij staan elk voorjaar op camping de Waldsang in Bakkeveen. Nu word een van ons 50 jaar en geeft dan een verjaarsfeest in de kantine van de Waldsang. Nu lijkt het ons leuk om hem op humoristische wijze in het zonnetje te zetten. We zochten op Internet en kwamen deze site tegen. We vroegen ons af of jullie ook daadwerkelijk live cabaret doen. Het hoeft niet een hele avond te zijn, maar een onderbreking van 1 tot 1 1/2 uur zou leuk zijn. Zouden jullie willen reageren, of jullie dit ook doen en zo ja dan kunnen we misschien even bellen om afspraken te maken.

M.vr.gr. Trea Winter.

Author comment by Frank | 14 januari 2011 at 19:58

Beste Trea,

Bedankt voor je interesse in de Bikkelsite! Gefeliciteerd met je jarenlange keuze voor het schitterende dorpje van Bakkeveen, want je zit al jaren op het mooiste plekje van de heeeeeeeeeele wereld!

Wij zijn een digitaal pretcafé met heel veel onzin, vrolijkheid en soms zelfs pogingen tot humor. Wat het cabaret betreft, wij hangen graag eens gevraagd en ongevraagd de grappige dorpsidioot uit op een bruiloft, feestje, playbackshow, te land, ter zee en in de lucht, vrijgezellenfeest, in de kroeg op het werk en waardan ook. Waarvan sommige acties keurig staan beschreven op deze site, dan wel op Bikkelodeon in beeld zijn vastgelegd. Maar wij zijn (nog) geen cabaratiers die moeiteloos 1,5 uur vullen op een gezellige avond. 1,5 uur vullen lukt wel, maar of het dan geslaagd is… Dat willen we jullie niet aan doen…… Ik zal de hulp van de bezoekers hier eens inroepen, maar ik geloof wel dat Juffie Bouwien met een vriendin hele leuke dingen kunnen doen, maar dat weet ik niet zeker (graag reacties).

Wij wensen jullie gigantisch veel plezier in Bakkeveen en een geweldig verjaardagsfeest!

Liefs,

De digitale kroegbazen van jouw digale pretcafé http://www.bikkelsite.com

Bob | 14 januari 2011 at 20:31

http://frawil.websitemaker.nl/amusementsduo

Hier maar eens een kijkje nemen, wellicht is dit iets!
(Dit is wat Frank bedoelde…)

Leave a comment!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.