Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

De Bikkels

Beste  (aanstaande) vriendinnen en vrienden van de Bikkelsite.com, 

Een select clubje Bakkeveense bikkels is ruim 10 jaar geleden begonnen met een oude typemachine op een zolderkamer. Deze bikkels hadden 1 missie: Het aanbieden van onzinnige/humoristische proza aan dorpsgenoten en geestverwanten. Na 2 jaar typemachine en openbare publicatie van onze eerste verhaallijn ‘De Liefdesperikelen van BOB en SM” in een lokaal horeca-etablishement, achtten wij de tijd rijp voor expansie middels het onvolprezen medium Internet. We hebben lang nagedacht: Bikkels? Internet? Site? Bikkelsite!!!

Een belangrijke missie van de directie van jouw digitale pretcafé is om minstens eenmaal per dag jouw mooie, lieve gezichtje op te fleuren met een ontwapende aantrekkelijke glimlach. Want van een glimlach wordt iedereen mooier, vinden wij bij de Bikkelsite. Daarom doen wij ons best, speciaal voor jou!  

Dat doen wij door het plaatsen van eigen hilarische en absurde verhalen, docusoaps met foto’s en filmpjes (zoals bijvoorbeeld onze hilarische deelname aan Te Land, Ter zee en in de lucht in 2002 en 2003), films, digitale liefdessoaps en het bestoken van bedrijven met absurde correspondentie. Ook plaatsen we hier fotoreportages met verhalen van onze vakanties en evenementen. Maar we schuwen ook niet het materiaal wat anderen voor ons hebben bedacht. Echte, vrolijke, onvervalste pret! Pret dat wij humor om te lachen vinden. En onze gedachte is: Als wij het leuk vinden, moet jij het ook wel leuk vinden! 

In 2010 waren wij opeens acht jaar verder dan acht jaar geleden. Bikkelsite.com is een begrip in Bakkeveen en ver daarbuiten, maar de site zag er op hoofdlijnen nog hetzelfde uit als achtjaar geleden. Was het vroeger hypermodern. Inmiddels was het zoooooooooooooooo 2003. Een beetje Oostblok. Denigrerend gezegd, in deze moderne tijd had onze site qua uiterlijk de uitstraling van een Roemeense vriendensite uit de jaren 90 (niet voor niks bestaat Frontpage ook niet meer). 

Toen konden we twee dingen doen: we konden de site zo laten als het was, maar dat konden we ook niet doen! In samenwerking met een profesioneel ontwerp bureau is de bikkelsite geworden, zoals het er nu uit ziet.

Daarom heten wij u nu van harte welkom op deze nieuwe, fantastische, moderne site met internationale allure en toch die heerlijke foute, kneuterige, gezellige, bruine kroeg – achtige uitstraling met veel eigen werk. Kortom, jouw digitale pretcafé!  Wij wensen u ontzettend veel plezier op www.bikkelsite.com, wij raden u een rondleiding aan door alle menu-items bovenaan de site: Bikkelodeon (vrolijke, hilarische video’s van eigen bodem), Mailen met .. (absurde correspondentie met bedrijven van uw eigen bikkelsite.com directie), Dreamer 27 (een online waargebeurde digitale liefdessoap), humor, cabaret, docusoaps, fotos en nog veel meer! Laat regelmatig wat van u horen via het gastenboek, maar vooral reacties op onze posts! Dat vinden we leuk, hartstikke leuk! 

Het leuke van de nieuwe bikkelsite is dat je op een hele overzichtelijke manier door de rubrieken heen kunt. Neem nou bijvoorbeeld cabaret (of fotoreportages, of humor om te lachen). Je klikt op de categorie cabaret en wat er voor je opdoemt is een compleet cabaretkanaal waarbij je jezelf op een regenachtige dinsdagmiddag op de dijen kunt slaan van de pret. Maar dit kan ook net zo goed op een zonnige zondagavond. Dat is nou het mooie. Het kan altijd en overal.

Liefs, kusjes, groetjes, doei, toedels, tabee,

De bikkelsite.com directie

3 Comments for De Bikkels

Frank | 26 juni 2010 at 15:04

Prachtverhaal!

Nico | 25 juli 2010 at 23:51

Afscheid van GIO

Vanmiddag keek ik naar GIO,

stoppen op je hoogtepunt,

is door hem letterlijk opgevat,

het doelpunt tegen Uruquay,

was van een buitengewone schoonheid,

vanmiddag vloeiden de tranen,

vermengd met de regen in de Rotterdamse Kuip,

voor eeuwig in de harten gesloten van het legioen,

Bedankt GIO!!!

Shanna | 14 september 2012 at 00:54

En dan besluit je op een avondje jezelf eens te google-en om te kijken of vreemde mensen ECHT niet zomaar op je facebook kunnen kijken, vind je jezelf piepjong en hoogblond terug op de bikkelsite! LOL!! 😀

Liefs, Shanna (Camping Terpstra Terschelling 1998 ;))

Leave a comment!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.