Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

Ook lachen

Een belangrijke missie van de directie van jouw digitale pretcafé is om minstens eenmaal per dag jouw mooie, lieve gezichtje op te fleuren met een ontwapende aantrekkelijke glimlach. Want van een glimlach wordt iedereen mooier, vinden wij bij de Bikkelsite. Daarom doen wij ons best, speciaal voor jou! Dat doen wij door het plaatsen van eigen verhalen en onzin, maar we schuwen ook niet het materiaal wat anderen voor ons hebben bedacht. Echte, vrolijke, onvervalste pret! Pret dat wij humor om te lachen vinden. En onze gedachte is: Als wij het leuk vinden, moet jij het ook wel leuk vinden! Best een arrogante gedachte, maar zo denken wij hier bij www.bikkelsite.com.  Stoer he? En als je deze site met onze pret niet leuk vind, vinden wij dat niet erg. Want wij houden van iedereen!! (of klinkt dit wel heel erg E.O.??). 

Wij proberen je elke dag nieuwe pret en lol om te lachen aan te bieden en wij vinden het heel erg leuk en gezellig als je daar op reageert. Dat kan gelijk onder elk bericht, want dat is de kracht van de nieuwe bikkelsite! Interactiviteit met jou als bezoeker!

Het leuke van de nieuwe bikkelsite is dat je op een hele overzichtelijke manier door de rubrieken heen kunt. Neem nou bijvoorbeeld cabaret. Je klikt op de categorie cabaret en wat er voor je opdoemt is een compleet cabaretkanaal waarbij je jezelf op een regenachtige dinsdagmiddag op de dijen kunt slaan van de pret. Maar dit kan ook net zo goed op een zonnige zondagavond. Dat is nou het mooie. Het kan altijd en overal.

In ieder geval: Veel plezier op jouw bikkelsite! 

Klik HIERRRRRRRRRRRRRRR voor humor om te lachen, en klik hierrrrrrrrrrrrr niet. Want dan gebeurt er niks.

En klik HIERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR voor cabaret om je op de dijen te slaan van de pret

No comments yet.

Leave a comment!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.