Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jul/10

16

Felix mailt met Olvarit over Volwarit

Felix stuurt deze deels autobiografische beschrijving van een trouwerij van schrijver dezes op naar onze vrienden en vriendinnen van Olvarit:

Felix mailt:

Geachte heer, mevrouw,

Vorige week was ik aanwezig op een trouwerij, ik was de hele dag uitgenodigd! Nu zult u zeggen, wat kan ons dat schelen?! Maar sindsdien ben ik werkelijk verslaafd geraakt aan uw babyproduct ‘zomerfruit’. Tijdens de ochtendinloop van het bruidspaar kreeg ik opeens een schattige, lieve, goesiegoesie baby in mijn handen en op mijn Tommy Hilfiger confectiepak gedrukt. Met mijn kloppende, helaas nog kinderloze,  vaderhart was dat natuurlijk een kolfje naar mijn hand. De kleine vrolijke knul en ik waren binnen een mum van tijd grote kameraden!

Omdat de moeder onze chemie ook van ons af zag spatten kreeg ik de eer toegedaan om de spruit te voederen met uw heerlijke Olvarit product. In een vlaag van verstandsverbijstering kon ik mij niet beheersen en nam ook een hapje…. Hmmmmmmmmmmmmmmm……. Er ging een wereld voor mij open! Wat heeeeeeeerlijk! Ik durfde het niet toe te geven, maar vanaf de eerste hap was ik verslaafd. Tot overmaat van ramp at ik voor de ogen van mijn nieuwe kameraadje het hele potje leeg, met alle gevolgen van dien. Het kind ging huilend om zijn moeder krijsen en ik zat met de resten nog om mijn mond beschamend toe te kijken.

Gelukkig heb ik het later met mijn weergaloze ballonact nog een beetje goed kunnen maken.

Tegenwoordig loop ik periodiek schuimbekkend van verlangen naar de winkel om uw babyproducten in te kopen en in plaats van warm eten gooi ik nu vrolijk 3 potjes Olvarit naar binnen. Is dit trouwens ongezond? Ik ben tenslotte geen baby meer?!

Maar mijn dringende suggestie aan u: Maak onmiddellijk Olvarit voor volwassenen in een stoere, volwassen verpakking! Ik smeek het u. Nu moet ik vol schaamte langs de kassa bij mij in het dorp, waar iedereen elkaar kent. Zo weten de kassameisjes ook dondersgoed dat ik geen kinderen heb. Heel genant, maar ik kan niet anders. Het verlangen naar uw babyproduct is groter dan ikzelf!

In afwachting van uw spoedige reactie.

Met de meeste hoogachting,

Felix de Lange

Felix krijgt de volgende reactie:

Beste meneer De Lange,

Hartelijk dank voor jouw e-mail. Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over Olvarit. Ook als volwassene kan je gerust Olvarit eten! Jouw idee om Olvarit voor volwassenen te maken, geef ik door aan onze marketingafdeling. Vooralsnog richten we ons met onze producten op kinderen van 0-36 maanden.

Ons Kindervoeding Service Team is winnaar van de Nationale Contact Center Award 2008, in de categorie Customer Experience. Wij zijn er ook voor jou! Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag, gratis bereikbaar voor al je vragen: 0800 0222626. Je kunt ons natuurlijk ook bezoeken op onze website www.nutriciakindervoeding.nl

Fijn weekend!

Met vriendelijke groet,

Marijke Schlagter

Nutricia Kindervoeding Service

Meneer Warnders en dan jou, jouw en je??????? Dat Veronica toontje staat me ook helemaal niet aan. We hebben niet samen op de kleuterschool gezeten!

Zucht… weer eerst het standaard gereutel. Met deze op een cursus geleerde standaard afdoening van een in tien minuten met hart en ziel geschreven brief van onze Felix, neem ik ab-so-luut geen genoegen:

Geachte mevrouw Schlagter,

Gezien mijn normen- en waardenpatroon voel ik mij nog niet vrij genoeg om u te tutoyeren, maar hartelijk dank voor uw vlotte reactie!

Het is voor mij een enorme opluchting te vernemen dat het eten van uw babyproducten geen schadelijke- of vreemde neveneffecten heeft. Het lijkt me toch zeer verbazingwekkend om op mijn leeftijd en met mijn 189 cm. opnieuw volop in de groei terecht te komen.

Met een grote bos bloemen en een Bob de Bouwer pop ben ik afgelopen week naar de moeder en het kindje gegaan. U moet weten dat ik van het voorval een  paar nachten flink slecht geslapen heb, omdat het naar zijn Olvarit smekende en huilende kindje op mijn netvlies stond gebrand.  Zodra ik een beetje ingesukkeld was, zag ik het beschamende incident steeds weer voor me. Gelukkig was de moeder voor rede vatbaar en hebben wij na een goed gesprek een en ander kunnen uitpraten.

Ze vond het ook zielig voor mij dat er door fabrikanten niet in mijn schreeuwende behoefte om babyproducten kon worden voorzien. Er zullen toch wel meer mensen zijn zoals jij? Vroeg ze zich hard op af.

Nu heb ik het zo afgesproken dat als de moeder toch Olvarit voor haar kindje ophaalt, ze ook stiekem, tegen een lichte vergoeding mijnerzijds, een paar flinke dozen Olvarit voor mij meeneemt. Hierdoor kan ik weer zonder schaamrood op de kaken door het dorp fietsen, zonder dat mensen mij naspreken met: ta- ta !.

Ik vind het bijzonder jammer dat er niet direct actie wordt ondernomen op mijn idee. Er zullen ongetwijfeld veel andere volwassen mensen, gewoon met een goede baan en een gezin, die uw babyproducten ook vol schaamte stiekem met de gordijnen dicht onder de vensterbank tot zich nemen en daar niet openlijk bij u voor uit komen.

U zult het mij niet kwalijk nemen dat ik dit idee ook bij andere, concurrerende producenten, aankaart. Het zal me dan ook helemaal niks verbazen als zij wel vol graagte inspringen op deze schreeuwende behoefte.

U moet er toch niet aan denken dat u straks bij  het Kruidvat grote aanplakbiljetten ziet hangen met:

Nu is er…..

Olvarit voor volwassen, ongegeneerd en vrijuit met je eigen babyvoeding voor volwassen

Volwarit, voor het kind in jezelf!

Ten overvloede zal ik u uitleggen dat ‘Volwa’, een afkorting is van Volwassen.

Uiteraard ga ik er nu wel vanuit dat u deze briljante vondst niet zonder mijn medeweten gaat exploiteren! Want dan verwacht ik zeker (ook in financiële zin) nog van u te horen, deze mail zal ik vasthouden als bewijs.

Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Met de meeste hoogachting,

Felix de Lange

Uiteraard gaat Felix er vanuit dat deze brief met briljante vondst, tot een snel vervolg leidt!

RSS Feed

<<

>>