Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jun/12

3

Foto’s Dorpsfeest Bakkeveen 2012

Ik loop (nu even niet trouwens..) nu al een kleine 20 jaar al feestend mee, maar zelden tot nooit heeft dat zo een fenomenale, gezellige, heerlijke, hilarische, vrolijke fotoreportage als die van het Dorpsfeest 2012 opgeleverd! Allemaal mensen die – en dat zie je in de oogjes – het zo geweldig naar hun zin hebben en zich zo laten gaan. Soms schreeuwen de mensen het uit van de pret dat je de keelamandeltjes ziet zitten. Heerlijk! Uw bikkelsite directie heeft er van ontiegelijk genoten.

Ongeremd pret vieren, waar moet je dan heen! Alweer naar Bakkeveen! Het begon al met het leven tafelvoetbal. Hahaha. En toen was het opeens vrijdag met Lytse Hille’s feestavond en toen zaterdag met de zeskamp die een ware aanslag op de kuitspieren was en toen feesten en naar de kloten met Melrose! Maar lieverds, dit zijn alleen maar randvoorwaarden, maar jullie – de fantastische mensen – die maken het feest!!!!!! En wat hebben we hier een fantastische, vrolijke, leuke mensen! Zijn er nog gezellige mensen?! JAAAAAAA!  En daar hebben we een paar fotootjes  van gemaakt. 533 om precies te zijn.  We waren er toch. Geniet er van, neem een ochtend vrij van je werk, en blader er al glimlachend lekker door heen, dat je jezelf op een foto ziet dat je denkt, was ik dat en die was er ook. Als je de foto’s ziet, dan is het weer even dorpsfeest in je bolletje. Hahahaha.

Veel plezier!!!!!!! (steeds als ik van huis ga met een fototoestel neem ik me voor om er zelf NIET op te gaan staan, weer niet gelukt. Sorry)  Stichting Dorpsfeest Bakkeveen, ontzettend bedankt voor de geweldige organisatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JA MAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR KLIK HIERRRRRRRRR

Op een andere manier deze keer helaas want de site is vol

Volgen ook nog een paar filmpjes.

RSS Feed

<<

>>