Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jun/12

4

Dorpsfeest 2012: Videofragment Frankies gastoptreden bij Tim Douwsma

Vrijdagavond 1 juni was het feest in de Dorpsfeesttent in Bakkeveen met Lytse Hille’s gezellige avond. En gezellig was het! Poepoepoe. Op die avond vroeg hitartiest Tim Douwsma mij om samen met hem een stukje kon zingen. Hij weet dat ik zijn nummer ‘Jij bent de hemel’ één van de mooiste nummers vindt die ooit gemaakt is (het nummer komt echt bij me binnen..), of ik dat gezellig zou meezingen in eigen dorp. Ik dacht dat het een grap was, maar op een gegeven moment werd Frankie geroepen. Nooit heb ik echter de moeite genomen om de tekst te onthouden, ondanks dat ik dat nummer minstens drie keer per dag hoor op mijn Iphone (je moet wat in de bus…). Dus dat vroeg de nodige improvisatie. Daarnaast zong ik voorheen altijd als Tim Douwsma barman was in De Brink ‘Simmermoarn’ – muziek uit, lachen joh!- en ooit zou ik in zijn voorprogramma komen. Dat was dus deze memorabele avond en dus ik greep mijn kans. En als ik eenmaal op het podium sta, krijg me er dan maar weer eens af (sorry Tim!). Als Tim me niet van het podium had geschopt, had ik er met kerst 2014 nog gestaan. Zie hier een paar videofragmentjes van het ‘optreden’ en kijk er met plaatsvervangende schaamte naar dit tafereeltje.. Ik heb er ontzettend van genoten, een droom die is uitgekomen 🙂 Bedankt!!

RSS Feed

<<

>>