Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

dec/10

13

Kerstmarkt Jodel 2010 (en een mespuntje zondag in de Brink)

Lieve Bikkeltjes,

Wij staan aan het begin van een feest- en tettermarathon in Bakkeveen, met onder andere een kerstmarkt, Lytse Hille, Frankie van Etten en de Voice of Bakkeveen . Bereid je maag, lever, darmen en het bubbelbad van Alex en Trea er maar op voor!
Als je een beetje feest viert, is de enige herinnering later nog de foto’s op www.bikkelsite.com ! En een knetterende pijn in je dak en een smaak in je mond alsof je net een dode muskusrat met pindasaus hebt opgegeten.

Afgelopen zaterdag was Feestje 1 van de decemberfeestmaand aan de orde. En wat voor feest! Een Kerstmarkt bij Jodel met onze eigen DJ André en bier uit flesjes! Geen markt gezien, maar wel heel veel feest volgens de 5xZ gedachte (zuipen, zpringen, muZiek, geZellig en danZen natuurlijk!).

En alsof één feestje in een weekend voor dit oude sportlichaam nog niet genoeg was, ging het feest van de zaterdag na één aspirientje naadloos over in het volgende feest op zondag. In daghappretcafe de Brink. Dat was ook net iets te gezellig. En waar gingen we ook weer naar toe? Naar de k….. Jihaaaaaaaaaaaa! December, ik hou der fan! Volgende week meer feest en kolkfoto’s met Lytse Hille. Klik HIERRRRRRRRRRRRRRRRRR  en niet hierrr maar  HIERRRRRRRRRRRRRRRRRR mag ook.

RSS Feed

<<

>>