Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

aug/11

1

Los op Kos 2011

Jihaaaaaaaaaaaaaaa!! De foto’s van Kos 2011. Waar jullie Bikkeltjes van te voren hadden gehoopt op één gezellig kroegje met 1 keer per uur een Nederlands feestnummer met een stuk of zes bezoekers beneden de 50, bleek Kos het meest onderschatte feesteiland van Europa te zijn.!! Twee dampende feestcafe’s waar je na twee uur met een snorkel moest ademhalen omdat het bijna te druk was, leisure diven,  boerenomeltjes pinda, varkenshaasjes met patat, drie banden en natuurlijk een goed hotel met kleurenschilderij was het weer één dolle boel!! Speciaal willen we bedanken het fantastische en uitermate gezellige personeel van feestcafe Orange camelot, die ook best wel heel erg enthousiast waren over de (nieuwe) Bikkelsite.com kaartjes.!

 Waar we vroeger knetterden van trots om zoveel mogelijk feestvierders te overtuigen van het Bikkelsite.com evangelie door het nemen van  idiote, bezopen vakantiekiekjes op jouw digitale pretcafe te drukken om hele feesteilan den te overtuigen van het Bikkelsite.com evangelie hebben we alle foto’s nu op één accutje kunnen nemen. Het zal toch niet zo zijn dat we ouder worden? Of heeft het ook met de volgende alinea te maken…

Er moesten helaas ook een paar bijzonder leuke en bovenal grappige foto’s gecensureerd worden in de wetenschap dat we zeker weten dat er ook een paar mensen op het werk meekijken: Hoi!!

 https://www.bikkelsite.com/Kos2011/album/index.html

RSS Feed

<<

>>