Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

mei/12

28

Pretweekend met Rintje Kas en de grote VV Bakkeveen familie

Het was me het pretweekend in Bakkeveen wel weer zeg. Nounou…  Dat had achteraf heus wel een paar tandjes minder gekund maar met twee glaasjes aardbeiensap, een stoffige vloerkadet en 2 aspirientjes zijn we weer het heertje! Enkele maanden geleden was daar zomaar opeens plotsklaps Rintje Kas in De Brink en wat die man kan! Feest maken, gezelligheid faciliteren en het publiek er bij betrekken en dat soort dingen enzo.  Dus dat vroeg om meer! En potjandorie hij flikte het zaterdag weer! Wat een sensationele pretavond was me dat even zeg dankzij feestcafe de Brink en alle leuke mensjes daar. En gister dankzij alle vrijwilligers, alle vaten bier en het schitterende weer een familiedag gehad om U tegen zeggen.

Dit weekend vroeg er gewoon om, om digitaal vastgelegd te worden volgens het beproefde concept van foto’s. En dan is de napret bijna net zo mooi als het feest zelf en zijn net die momentjes vastgelegd, dat je denkt: shit, dat was ik door alle drank best eigenlijk al wel een beetje vergeten. En dan de foto’s. De mooiste foto’s zijn eigenlijk van dat je bij jezelf denkt: dat had wel ietsje minder gekund of dat je denkt van: die had toch met iemand anders?! En van: nounou, en van: zie ik dat nou goed? Vast niet! En van: he wat doet die tong daar nou zo gek in beeld bij iemand en dat je bij het zien van de beelden zomaar denkt van: hij heeft toch maar twee handen?  (vul deze reeks rustig aan..). en van: het zou toch niet zijn, wat ik denk dat ik zie? En dat je denkt van: zo, daar zit toch zeker twee decennia tussen, maar hoe die er bij staan. En dat je twee geanimeerd met elkaar in gesprek ziet (Rowena en Barry) dat je dan al fronsend bij jezelf denkt: waar zouden die twee boefjes het nou over hebben?! Een kwartje voor hun gedachten. En dat je denkt: voegt die foto van het systeemplafond en de plavuizen nou echt wat toe?! En dat je denkt van: de foto van het lichtknopje had de fotograaf er van mij rustig weg mogen laten, even goede vrienden.

Als je nou vindt dat 1 van de foto’s gewist moet worden, stuur dan een schriftelijk verzoek naar: frank@bikkelsite.com Vemeld dan duidelijk je naam, het fotonummer en een duidelijke motivatie

X

(uit bovenstaande tekst blijkt eigenlijk wel dat ik er na dit weekend zelf nog niet helemaal bovenop ben..).\

OHJA: ik zou het bijna vergeten: de foto’s: https://www.bikkelsite.com/Kas2012/album/index.html

RSS Feed

2 Comments for Pretweekend met Rintje Kas en de grote VV Bakkeveen familie

mammie | 29 mei 2012 at 13:59

ik denk zoiets van: het had van mij nog wel iets meer gemogen. daarmee wil ik zeggen: er hadden van mij nog wel wat meer foto’s op gemogen. het is altijd weer genieten van die feestvreugde in ons geliefde brinkdorp.

Frankie | 29 mei 2012 at 14:23

Bereid je komend weekend dan maar vast voor op minimaal 500 dampende dorpsfeestfoto’s Mammie!

<<

>>