Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

feb/11

20

Bikkelsite.com piratenbingo

Maak van elk piratenfeest, CD presentatie, vakantiekroegbezoek met foute DJ en eigenlijk elke stapavond met DJ of presentator met zonnebril in het haar dubbel zoveel pret met de enige echte authentieke Bikkelsite.com piratenbingo! 

Na grondig empirisch onderzoek is uw Bikkelsite.com directie er achter gekomen dat elke DJ, elke zanger die het publiek mee wil krijgen en presentator hetzelfde uitbraakt. Originaliteit is ver te zoeken op de Nederlandse piraten- en DJ podia. Maarrrrrrrrrrr met Bikkelsite.com piratenbingo, in combinatie met liters bier, maakt u er zelf een feest van! Neem naar elk evenement uw Bikkelsite.com Piratenbingo kaart © overmeester de microfoon en krijs voluit ‘Bikkelsite.com piratenbingo!’ als u een diagonaaltje heeft of de kaart vol heeft! Een evenement wordt nooit meer hetzelfde en altijd pret!

Naast een fenomenale pretavond en een uitmuntende kater is dit de netto-opbrengst van de fantastische CD Presentatie van Lytse Hille ‘Tsjakkiediekie Boem Boem’, vooral dankzij Cliché koning Frank van Etten.

RSS Feed

<<

>>