Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

dec/13

16

DJ Wilfred in dorpscafé De Brink en Lytse Hille in ’t foarwurk

Jihaaaaaaaaaaaa! Afgelopen zaterdagavond was het dan zover! Het eerste grote feest in ons geliefde Dorpscafé de Brink!! Wij werden op fenomenale wijze getrakteerd op DJ Wilfred die ons een muzikale potpourri voorschotelde van enerzijds vette dampende dancebeats, afgewisseld met heerlijke Hollandse meezing hitknijters! Wat hebben we genoten. Perfect! De barman van dit digitale pretcafé werd grote blij!

En dit fenomenale feest is ons aangeboden door de nieuwe fantastische exploitanten van dorpscafé de Brink, Klasien en Simon ouwe rups! Wij hebben dit heerlijke enthousiaste kroegstel al helemaal in onze armen gesloten en vice versa. En voor mij persoonlijk hebben mijn eerste maanden plezier in het dorpscafé al zoveel mooie dingen opgeleverd. 1 groot hoogtepunt! Om vol van te schieten, zo heeft Klasien haar poes naar mij vernoemd. Naar mij, kroegtijger en dierenvriend Frankie! Bedankt! Dit wil voor mij zeggen dat mijn aanwezigheid gedoogd wordt. Ennnnnn we hebben sportman en ouwe rups Simon al zover gekregen dat hij met ons meegaat te zwemmen. Als dat geen integratie in het spetterende Bakkeveense dorpsleven is!!

Maar in ieder geval, ik waai wat af, afgelopen zaterdag was het ontzettend feest en wat doen we dan? We trekken een fout puberaal mid-life crisis tshirt aan, we doen een fototoestel in de broekzak en onder het motto van: je bent maar 1 keer jong, als je dertig bent hoeft het niet meer gaan we knallen met die zooi!

En nogmaals wat een feest in het tot de laatste plaats uitverkochte feestcafé De Brink. DJ Wilfred, Klasien en Simon en vooral alle heerlijke lieve bezoekers: Bedankt! Grote blij!

Ennnnnnnnnn of dat allemaal nog niet genoeg was, je bent tenslotte maar 1 keer jong, gingen we zondag gewoon weer verder alsof er niks gebeurd was met feest- en zangfenomeen Lytse Hille!! Er zullen meer wannabe artiesten zijn die kunnen zingen, maar Lytse Hille heeft als 1 van de weinigen de feest X-factor die een kroeg weet om te toveren in 1 groot feestpaleis! Mijn stembandjes, lever en slokdarmflora is helemaal naar de klote, maar wat een onbeschrijfelijk mooi feest was dat en dat allemaal dankzij de vrolijke enthousiaste fantastische kroegzusters Iris en Chantal. ALLEMAAL! Bedankt en Hendrik bedankt die me op zondagavond heeft geholpen met de foto’s!

Meer dan genoeg geluld.  Ja maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

RSS Feed

No comments yet.

Leave a comment!

<<

>>