Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jun/10

27

Dreamer 1: Paulien ♥ Dreamer 27

De eerste schreden op het ongeëfende liefdespad voor Dreamer 27, in de zoektocht naar De Grote Liefde.

Op het onweerstaanbare profiel van Dreamer, kreeg hij al vlot de volgende reactie:

Hoi hoi,

Ik ben Paulien en ik kom ook uit Lelystad. Ik ben 24 jaar, bijna 25 en op zoek naar een leuke persoonlijkheid en jouw profiel sprak me gelijk aan. Ik zou graag een keer met je kletsen, misschien op msn? Mijn adres is xxxxxxx@hotmail.com

Ik hoop wat van je te horen dan kan ik ook wat meer over mezelf vertellen…

X

Paulien

Uiteraard kan Dreamer zijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en surft als de gesmeerde bliksem naar het profiel van Paulien. Hij leest daar het volgende.

Hoi!

Ik ben Paulien, een gezellige meid van 24 uit Lelystad. Ik woon op mezelf met mijn Cavelier King Charles Spaniel Puppy van 8 maanden en ik heb het op zich in Lelystad wel naar mijn zin. Alleen vind ik het wel leuk om wat meer mensen te leren kennen en wie weet wat daar verder uit komt. Mijn hobbies zijn lezen, internet, muziek, films en nog veel meer… Ik ben sociaal, gezellig, heb humor, knuffelbeer en heb zo mijn buien zoals elke persoon.

Spreekt dit je aan en heb jij ook een goed gevoel voor humor schroom dan niet om contact met me op te nemen.

Liefs,

Paulien

Tijd voor een lief en klef eerste mailtje terug van onze romantische Dreamer:

Hoi Paulien!

Wat lief dat je reageert! Ik heb gelijk je profiel bekeken. Leuk zeg!

Ik zal wat over mijzelf vertellen:

Ik ben assistent projectleider van een Nederlandse multinational en voor mijn werk kom ik regelmatig in het buitenland. Ik besteed tot nu toe heel veel tijd aan mijn werk, maar ik mis wel wat… ik ben toe aan  echte liefde in mijn leven. Maarja… dat dwing je niet af hè? Ik begin steeds vaker te fantaseren over mijn droombeeld: een mooi oud boerderijtje met een lieve vrouw en spelende kinderen ravottend met  een  hond op een groot erf. Echter, daarvoor wil ik met mijn grote liefde de wereld ontdekken en allemaal leuke dingen doen.

Wat is jouw droombeeld?

Wat vindt je bijvoorbeeld leuker: een romantische tocht in een hete luchtballon of Desperate housewives kijken met je beste vriendin?

Wat is de mooiste film die je ooit hebt gezien?

Wat is msn? Een voetbalploeg uit Duitsland? Of iets met computers? Ik ben (nog) niet zo thuis in de wereld van computers. Ik werd door een vriend van mij naar deze site gestuurd.

Ik hoop snel weer wat van je te horen en vertel iets over jezelf!

Liefs,

Dreamer

Gezien de foto kan Paulien het zich niet permitteren om niet te reageren.. En jahoor……..binnen enkele uren had Dreamer alweer de volgende uitgebreide reactie

hé Hoi Dreamer,

Hoe heet je eigenlijk echt?

Dus je komt vaak in het buitenland voor je werk? Dat lijkt me best wel leuk. Ik ben op dit moment hard aan het solliciteren voor een baan in de ICT sector maar dat wil nog niet echt lukken helaas.

Verder woon ik alweer 5 jaar in Lelystad, en ook ik heb het gevoel dat ik iets mis.

Desperate Housewives kijk ik nooit maar ik zou heel graag een keer een romantische tocht maken in een luchtballon.

Wat kan ik verder nog over mezelf vertellen? Ik ben spontaan, eerlijk, gezellig en een echte knuffelbeer.

Wat is MSN? weet je dat niet? Dat is een chatprogramma waar geloof ik zo’n beetje de hele wereld mee chat. Je voegt mensen toe en dan kun je zien of je vrienden online zijn. Ik zou zeggen download het. Typ in Google MSN Downloaden in en je komt er. En als je mij dan toevoegt kunnen we eens gezellig kletsen. LIjkt me erg leuk.

Nou ik hoop snel wat van je te horen. Je krijgt ook de groeten van mijn hondje.

X

Paulien

Wat een kleffe laatste zin……. Maar goed, dit is wat onze Dreamer wou. Daarom ook maar weer een kwijlerig antwoord retour…..

Lieve Paulien,

Alles goed?

Mijn naam is Sander, maar mijn vrienden en vriendinnen noemen me eigenlijk altijd Dreamer, dus dat mag jij ook doen.

Nee MSN ken ik niet, ik heb thuis niet eens een computer. Stiekem als de baas even uit het kantoor is of ik in het buitenland ben kijk ik op mijn werk wel eens op internet en stuur ik jou een berichtje. Lief en ondeugend hè?

Als ik tijd heb koop ik wel eens computer, maar momenteel heb ik het veel te druk met mijn werk en met sporten en heb ik geen tijd om me erin te verdiepen. Ik werk zelfs vaak op zaterdag! Als ik meer tijd heb mag jij mij precies uitleggen hoe dat MSN werkt.

Hoe zit het met jou? Wanneer heb je voor het laatst een relatie gehad en waarom is het uitgegaan?

Wat zou je doen als je vandaar Є 5.000.000 won in de staatsloterij?

Groeten en knuffel aan jou en je hondje!

Dreamer

En wat denk je? Binnen een dag weer uitgebreide reactie….Ze houdt van Dreamer!

Lieve Dreamer,

Leuk weer een berichtje van je te ontvangen. Ik was verbaasd te lezen dat je geen compouter thuis hebt. Ik kan het met bijna niet voorstellen hahaha… Maar misschien als je op je werk al de hele tijd met computers bezig bent je het thuis niet meer zo nodig hoeft. Maar ik zou in ieder geval niet zonder mijn laptopje kunnen, anders had ik jou niet eens gevonden…

Maar als je een computer gaat aanschaffen, dan wil ik je wel helpen hoor om een goede uit te zoeken en dan ga ik je ook uitleggen hoe MSN werkt afgesproken? :p

Om antwoord te geven op je vragen, ik heb voor het laatst een paar maanden geleden een relatie gehad en die heb ik verbroken omdat er geen spanning meer was tussen ons en ik van mening ben dat enige (sexuele) spanning wel nodig is om het leuk te houden. Hij was meer een goede vriend geworden dan een partner. Ik heb ook nog steeds contact met hem.

En wat ik zou doen als ik 5 miljoen zou winnen? Ik zou die romantische ballontocht met jou gaan maken, een leuk huisje kopen en een wereldreis maken van minstens een jaar omdat ik reizen heel erg leuk vind en daar nu niet aan toe kom.

Wat voor werk doe je eigenlijk dat je er zo druk mee bent en zo vaak naar het buitenland moet?

Wanneer was jouw laatste relatie en waarom heb je die verbroken?

Wat zou je graag veranderd zien in je leven en wat voor vrouw zoek je? Qua innerlijk en uiterlijk.

Ok, ik heb wel even genoeg vragen op je afgevuurd volgens mij hahaha. Ik hoop snel wat van je te horen!

Liefs,

Paulien

En je krijgt weer een knuffel van mij en mijn hondje Lizzie

Dreamer wordt overvallen door negatieve emoties en krijgt van bovenstaande acute aanval van bindingsangst…

Hoi Paulien,

Je vroeg je af wat voor werk mij zo vaak in het buitenland brengt.

Nou ik ben werkzaam voor de Shell, waar ik voornamelijk veel toezichthoudende werkzaamheden verricht. Kort gezegd betekend dit dat ik veel op raffinaderijen en platformen verkeer alwaar ik (technische) projecten aanstuur en deze op gang help. Tevens zorg voor een goede feedback naar onze hoofdkantoren in Den Haag en Londen. Klinkt allemaal vrij heavy voor iemand van 27 maar deze werkzaamheden verricht ik nog wel onder auspiciën van een seniorprojectleider welke mij aanstuurt en waarnodig bijspringt.

Je vroeg waarom vorige relaties telkens stukliepen, dit heeft ook alles met mijn werk te maken.

Dat komt omdat ik vaak halsoverkop naar het buitenland moest, ik weet vaak pas 1 of 2 dagen van te voren dat ik weer naar het buitenland moet.

En om maar meteen met de deur in huis te vallen, dit is ook nu het geval, ik vertrek morgen (dinsdag) voor onbepaalde tijd naar Brazilië om herstelwerkzaamheden op een boorplatform aan te sturen.

En dan heb je direct mijn achilleshiel, ik kan het niet verkroppen dat ik iemand in het ongewisse achterlaat. Waartoe ik vaak besluit een relatie vroegtijdig te beëindigen.

Het klinkt misschien wat arrogant maar momenteel gaat mijn werk eigenlijk voor alles, ik heb destijds de kans van mijn leven gekregen om me flink op te werken binnen het concern, een kans die ik met beide handen heb aangegrepen. Hoewel ik het er de laatste tijd best moeilijk mee heb, wil ik er alles aan doen om mijn carrière zo gladjes mogelijk te laten verlopen, koste wat het kost. Ik verwacht ik dit patroon nog een aantal jaar zal moeten volhouden zodat ik vervolgens mijn werkzaamheden op het hoofdkantoor zal kunnen uitvoeren.

Hoewel ik heb aangegeven dat ik graag tijd wil vrijmaken om een langdurige relatie aan te gaan,

denk ik dat op dit moment daarom een (vaste)relatie niet een goede uitwerking bij mij zal hebben omdat wanneer ik een relatie begin, het ook meteen goed wil doen.

Ik hoop dat ik je niet te veel heb teleurgesteld, maar je moet me goed begrijpen dat dit voor je eigen bestwil is.

Veel liefs,

Sander

RSS Feed

<<

>>