Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jun/10

27

Dreamer 9: Vlinder 26 ♥ Dreamer27

Dreamer heeft er helemaal geen moeite mee als vrouwen een keer het initiatief nemen…….

Hey hallo Dreamer,

Ik ben wat aan het rondneuzen en mijn oog viel op je foto en je profiel.

Wat je schrijft in je profiel dat spreekt me wel aan.

Heb je de laatste tijd nog nieuwe dingen ontdekt?

Liefs van Vlinder

Nieuwe dingen ontdekt??!! Dreamer ontdekt zoveel de laatste tijd. Waar doelt Vlindertje hier op? Ehmmm. Oh ja natuurlijk op het profiel van Dreamer!

‘Ik ben romantisch, avontuurlijk,humoristisch en af en toe een tikkeltje ondeugend. Ik hou er van om nieuwe dingen te ontdekken.’

Nou, als Vlindertje om de nieuwe dingen vraagt van Dreamer, hij heeft er nog wel één!

Maar eerst eens bij het profiel van Vlindertje kijken:

Hey hallo allemaal,

Mijn naam is Vlinder en ben 26 lentes jong!

Ik heb een aantal turbulente relaties achter de rug en heb besloten om het een periode rustig aan te doen. Wel lijkt het me leuk om eens andere mensen te ontmoeten via deze site.

Als je nieuwgierig bent naar het persoontje vlinder dan weet je me te vinden…….

Kusje Vlinder

Interessant!  Hier kan Dreamer wel wat mee. Vlinder… Wat lieve een naam. Zucht……

Hey Vlinder!!

Alles goed?

Jazeker heb ik iets nieuws ontdekt. Ik heb een nieuwe passie gevonden. Ik zwem dolgraag met dolfijnen. Heerlijk! Een hele spirituele en emotionele ervaring. Dat zou je echt een keer moeten doen, ik beloof het je: een onvergetelijke ervaring!

Wat houdt jou zoal bezig?

Als je moest kiezen, wat lijkt je leuker: zwemmen met dolfijnen of een romantische tocht in een hete luchtballon?

Liefs,

Dreamer

Vlinder stelt Dreamer niet teleur:

Hai Dreamer,

Wat gaaf zeg! Dat lijkt me echt een super ervaring! Waar doe je dat en hoelang al? Dit is eigenlijk direct een antwoord op je vraag. Doe mij het zwemmen met dolfijnen maar. De luchtballon lijkt me maar niks. Ben jij zo romantisch dan???

Wat mij momenteel bezig houdt is mijn jonge katje, Cheeno. Nu net 10 weken en het is geweldig! Alleen hij bijt zoveel en daar maak ik me wel een beetje zorgen om. Heb jij verstand van katten???

Liefs Vlinder

Nou nergens om, maar zwemmen met dolfijnen maakt wel indruk bij Dreamer’s harem ;-):

Hey Vlinder!

In de zomer van 2004 was ik op vakantie in Nieuw Zeeland en daar werd ik gegrepen door het met- dolfijnen-zwem-virus! De eerste keer stond ik er wat sceptisch tegenover, wie duikt er nou met een dolfijn in het water? maar ik had het mis. Wat fantastisch! Ik werd he-le-maal gegrepen! Nu ben ik verslaafd en wil ik zo vaak en zo lang mogelijk in de buurt van dolfijnen door brengen! Heerlijk. Ik kan het je echt aanraden. Als het je leuk lijkt, kan ik je in de toekomst eens uitnodigen voor een dolfijne sessie in Harderwijk. Daar heb ik enkele connecties en voor leuke vrouwen doe ik graag mijn best!

Ik weet wel een oplossing voor jonge bijtende katjes, maar als ik je dat vertel, weet ik zeker dat je mij niet leuk vindt 😉

Wat moet ik me voorstellen bij jouw turbelente liefdesleven? Je maakt me nieuwsgierig??.

Liefs,

Dreamer

En de assertieve reactie:

Hallo Dreamer,

Ga je met al je Lexa vrouwen op dolfijnensessie?

Geweldig! Eindelijk een meid die dreamer door heeft!! Hoe lult Dreamer zich hier uit?

Geen paniek, een korte analyse, dit kan drie dingen betekenen:

1. Ze is inderdaad zo slim geweest om één keer op google ‘Dreamer 27’ in te tikken en heeft haar eigen brieven teruggelezen op www.bikkelsite.com . Nou, dan heeft ze in ieder geval een fantastische site ontdekt, waar ze dagelijks met veel plezier zal terugkeren (deze optie staat bekend als de Kiki-variant)

2. Of ze denkt dat ‘zwemmen met dolfijnen’ een vaste foute versiertruc is van Dreamer en dat Dreamer dat alle vrouwen voorhoudt. Nou, gelijk heeft ze! 😉

3. Iets anders (want het blijft wel natuurlijk een vrouw).

 

Hoe zal Dreamer reageren, ze zal op veel dingen rekenen, waaronder een slijmerige ontkenning van haar stelling, dus wat doet Dreamer? IJskoud bevestigen en hopen dat voor haar de lol er dan af is:

Vlinder,

Je hebt me door! Ik ga inderdaad met alle vrouwen zwemmen met dolfijnen.

Vind je me nu niet meer lief? Maar vertel eens over je turbulente liefdesverleden?

x

Dreamer

Pffffffff. De Kiki-variant kan voolopig nog even de ijskast in:

Nou Dreamer ik bedank ervoor om achteraan te sluiten in de rij.

Heb ik je wel lief gevonden dan??? Ik kan echt niet zeggen na een paar berichtjes of je lief bent.

Mijn liefdesverleden is niet zo leuk geweest, heb nog niet echt veel geluk gehad in mijn relaties. Er zijn een aantal persoonlijke dingen gebeurd, maar dat blijft prive. In mijn laatste relatie is mijn ex vreemdgegaan. Als je je vriend met een ander ziet, dan heb je het ook wel ff gehad (klote mannen haha). Ik ben nu heel gelukkig single en dat bevalt eigenlijk wel prima.

Hoe is het met het liefdesverleden van jou Dreamer?

Liefs Vlinder

Nu kan Dreamer qua openhartigheid niet achterblijven…….. Ja maarrrrrr:

Hallo Vlinder!

Jij bent me er eentje!

Sneu dat je bent teleurgesteld in de liefde. Het pad van de liefde kent soms vele hobbels. Heb je veel verdriet gehad? Ik heb ook niet zo’n vrolijke tijd gehad. Ik heb een relatie van zes jaar achter de rug. Ik dacht dat het heel goed ging. We hadden het heel fijn samen en we woonden al drie jaar samen. Ik dacht dat we echt gelukkig waren.

Toen van de ene op de andere dag stortte mijn wereld in.

Mijn vriendin wou op een dag met me spreken (17 december 2004 – ook nog vlak voor de kerstdagen).  Mijn ex vriendin kwam op die bewuste dag naar me toe met tranen in haar ogen, ze zei: ik heb altijd veel van je gehouden en het heel fijn met je gehad, maar ik heb sinds drie maanden een intieme liefdesrelatie gekregen met mijn 33-jarige spinning instructrice. Zij heeft gevoelens in mij losgemaakt die ik nooit eerder heb gevoeld en die kan ik niet langer ontkennen, ik heb het echt geprobeerd maar ik ga je verlaten. Vervolgens barstte ze in huilen uit.

Ik wist echt niet wat ik zeggen moest, ik was boos, kwaad en verdrietig tegelijk (schijt wijven haha).  De fundamenten van je bestaan vallen in 1 keer onder je voeten weg. Een zwarte periode in mijn leven diende zich aan. Heel naar. Je wordt ontzettend onzeker en gaat erg aan jezelf twijfelen. Je lieve vriendin waar je zielsveel van gehouden hebt, gaat er met een ander vandoor. Een andere vrouw notabene!  Op een gegeven moment dacht ik: ik kan in een depressie raken en eeuwig gaan treuren, maar ik kan het ook niet doen. Ik heb voor het laatste gekozen, maar eigenlijk kon ik een half jaar lang geen vrouw meer zien. Ik haatte ze! Maar eigenlijk begrijp ik haar ook nog wel, als ik kon kiezen tussen een vrouw en een man wist ik het ook wel ;-). Ik heb de vervelendste periode uit mijn leven achter me gelaten, maar ik denk dat ik er veel sterker uit ben gekomen.

Eindelijk ben ik nu zo ver dat ik het wel weer met een vrouw zou willen proberen (tsja.. ik bedank er toch voor om homo te worden…). Ik heb geen haast, maar als ik hier een leuke meid zou tegen komen, loop ik er niet voor weg….

Zo, we kennen nu elkaars liefdesverleden. En jij: ben je nu van plan eeuwig single te blijven, of ben je net als iedereen toch stiekem wel weer op zoek naar de ultieme liefde in je leven??

Liefs,

Dreamer

Zoals de Roemenen dat zo mooi kunnen zeggen: to be continued!

Tsja…. Dreamer heeft zich even lekker uitgeleefd. Maar waarom zou het eigenlijk niet kunnen? De reactie van de lang niet onnozele Vlinder:

Hey Dreamer,

Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik van je reactie moet denken. Is het echt waar? Op een of andere manier is er iets waardoor ik je verhaal een beetje ongeloofwaardig vind. Maar misschien ligt het aan mij, veel vertrouwen heb ik niet haha….

Als je verhaal echt waar is, dan is het lullig dat ik eraan twijfel. Lijkt me echt heel erg kut voor je! Vind het wel knap van je dat er zo over kan schrijven. Zijn niet veel mannen die zo openlijk over hun gevoelens praten…..

Om op je vraag terug te komen, ik ben niet van plan eeuwig single te blijven. Maar moet zeggen dat ik het wel prima vind zo, moet momenteel niet denken aan een relatie! Maar zeg nooit nooit natuurlijk. Ik kan verliefdheid ook niet tegenhouden, denk ik….

Het is bijna weer kerst, dus het is al een tijdje uit tussen jou en je ex. In die periode geen andere vriendinnetjes gehad?

Liefs Vlinder

Vertrouwen is toch de basis voor elke succesvolle relatie? Dit begint niet goed.

Ze moet toch weten dat verliefdheid zich niet laat sturen?! Nouja.. daar komt ze nog wel achter 😉

Hoi Vlinder,

Het valt me toch een beetje van je tegen hoor, dat je me niet gelooft: zo’n verhaal verzin je toch niet? Maar aan de andere kant begrijp ik het ook wel, ik kan het zelf amper geloven.

En nee, eerlijk gezegd heb ik in de tussentijd geen vriendinnetjes gehad. De eerste periode was ik er echt kapot van en moest ik niet aan een relatie denken. Ik werd ook heel erg ongelukkig van het zien van gelukkige stelletjes, hand in hand in de winkel, zoenend in de bus, in de kroeg, etc. Dat deed me gewoon heel erg pijn. Ik kon niet geloven dat er gelukkige stelletjes waren, maar misschien was ik wel gewoon erg jaloers.

Maar sinds ik weer open sta voor vrouwen, ben ik de ware niet tegen gekomen. Ik ben niet het type om zomaar met een vrouw wat te beginnen. Ik wil alleen iets met een vrouw waar ik écht wat voor voel!  Ik ben wel in de gelegenheid geweest voor een one-night-stand ofzo, maar dat is niks voor mij, dat heeft niks met liefde te maken.

Liefs,

Dreamer

En Vlindertjes reactie:

Hey Dreamer,

Ja sorry dat ik je niet helemaal geloofde, maar gelukkig snap je zelf ook een beetje waarom.

Kan me dat gevoel wat je had betreft andere gelukkige stelletjes helemaal begrijpen. Het lijkt dan ook net alsof er alleen maar verliefde mensen rondlopen. Klotegevoel is dat, terwijl relaties vaak zo waardeloos zijn! Als ik in mijn omgeving kijk zijn er veel mensen die een waardeloze relatie hebben (ook wel een beperkt aantal goed hoor). Mijn vorige relaties waren ook ellendig haha…..Vreemdgaan, saaiheid, ruzie, elkaar niks meer te zeggen hebben en af en toe leuke momenten. Ik vind het vaak knapper als je uit elkaar gaat dan dat je door blijft sukkelen. Erg kut voor jou, maar denk dat je ex een goede beslissing heeft gemaakt als ze verliefd is geworden op een ander.

Dus jij bent niet een van de one-night-stands. Veel mannen hebben daar volgens mij geen problemen mee……. Ik vroeger trouwens ook niet hoor, maar ben het nu zat om alleen maar voor een ‘wilde nacht’ te gaan. Het heeft inderdaad ook helemaal niks met liefde te maken en ben mij loopt het vaak alleen maar uit op een teleurstelling.

Wanneer ben je eens online op de site dan kunnen we eens chatten? Of heb je misschien msn?

Liefs Vlinder

Klote?! Kut?! Dat is toch geen praat voor een Vlinder! Dat doet Dreamer toch ook niet?! Vooruit, 1 keer dan: WEER DIE KUT MSN! Nee, Dreamer heeft geen MSN, want Dreamer bestaat niet! Net als Sinterklaas, die bestaat ook niet! Door onze eigen ouders zijn we 9 jaar belazerd. Dat moet Dreamer dus zeker 9 weken volhouden. Hmmmmm. Zit er dan straks echt niks anders op dan een Dreamer MSN aanmaken? Hij zal er serieus over nadenken…

Alle hoogtepunten uit de MSN correspondentie hier op www.bikkelsite.com . Is dat wat?

Maar eerst nog een brief!

Hallo lieve Vlinder,

Je hebt gelijk! Al die ellende en ontberingen voor die spaarzame leuke momenten. Waar doe je het allemaal voor? Ik denk wel eens: Je leert op school de meest vreselijk mogelijke onzin ….. Een derde graads hyperbool, de anatomie van een lieveheersbeestje en de deugdenethiek van Aristoteles kennen voor mij geen geheimen. Maar hoe je je relatie levend, leuk en spannend houdt en het begrijpen van vrouwen heb ik op geen enkele school in mijn vakkenpakket gehad. En zeg nou zelf: Waar heb je nou meer aan?! Laat ik het zo zeggen: ik zit nooit kromgebogen de motoriek van een lieveheersbeestje te bestuderen. Ik zal gelijk een brief naar het ministerie van onderwijs sturen (dit is een dienstbevel Felix!)

Maar vertel eens Vlinder. Hoe ga jij voorkomen dat je volgende, eventuele relatie, als je daar weer aan toe bent, niet verzandt in saaiheid, ruzie en vreemdgaan. Wat heb je daarover geleerd uit je voorgaande relaties?  Daar moet je toch meer voor doen dan periodiek een nieuw lingeriesetje kopen? Ik ben erg benieuwd hoe je daar over denkt.

Ik heb het niet zo op MSN, kost ontzettend veel tijd en ik vind het zeer inefficiënt, maar aan de andere kant, het lijkt me toch erg de moeite waard om jou beter te leren kennen. Ik ben niet vaak online, maar mijn adres is: xxxxxxxx@hotmail.com

Liefs,

Dreamer

Beste Dreamerfans,

Mogelijk was dit de allerlaatste Dreamerbrief die wij namens de bikkelsite.com geschreven hebben. Deze Vlindercasus is in ieder geval de laatste. De correspondentie met Vlinder zal worden afgemaakt, want Vlindertje is een  intelligent schatje. Wat we nog wel zullen doen is om proberen een boeiende, kwijlerige, lieve  MSN-correspondentie op gang te brengen (en beste lezers, lieve lezeressen: Vlindertje heeft zich al aangemeld bij de Dreamer MSN ;-).  De hoogtepunten van deze MSN zullen uiteraard hier worden geplaatst.

Waarom stoppen we met deze toch gebleken succesformule?

  • met dit Dreamerconcept vallen we na een casus of 9 toch in herhaling;
  • het wordt gewoon te makkelijk, te simpel en te goedkoop;
  • Wie is het gelukt om, sinds Frank Rijkaard, te stoppen op het hoogtepunt?  www.bikkelsite.com !

 

Wanneer de Dreamer-periode echt is afgelopen gaan we natuurlijk nog één belofte nakomen: De Dreamer foto! We begrijpen dat je als vaste lezer(es) niet kunt wachten op beeldmateriaal van dit romantische wonderkind.

Zonder echt emotioneel te worden willen wij iedereen bedanken voor het lezen van deze rubriek, voor de steunbetuigingen en tips via sms, steunbetuigingen via mail, het gastenboek en in de kroeg en langs het voetbalveld.

Welke voorlopige conclusies kunnen we nou trekken uit het Dreamer liefdes avontuur?

  • Uit een representatieve steekproef blijkt dat 88,6% van de vrouwen dol is op zwemmen met dolfijnen ( doe hier als trouwe lezer je voordeel mee 😉 )
  • De directie van www.bikkelsite.com is veel te fatsoenlijk geweest, wanneer de directie geen waarden en normen zouden kennen had jij nog veeeeeeeeel meer kunnen genieten van de Dreamer soap ;
  • Er blijkt toch een levendige internetmarkt te zijn voor kwijldraden;
  • Vrouwen zijn niet zo slim: niemand van de aangeschreven vrouwen heeft er ook maar aangedacht om even de beruchte 7 letters en 2 cijfers op google in te tikken. De directie van www.bikkelsite.com is daarentegen een beetje dom geweest door dit risico niet even makkelijk te ondervangen (door bijvoorbeeld op de datingsite onder de naam ‘Dreamer 26’ te opereren. Achteraf was deze voorzorgsmaatregel dus ook voor niks geweest.
  • De Dreamergrap is geslaagd! Het waren twee fantastische maanden!
  • Eén doel is niet bereikt: een boeiende correspondentie met een gescheiden vrouw van 46 met twee kinderen. Dreamer had als geen ander de Toyboy rol kunnen vervullen.

Was dit nou alles? Voorlopig wel! Maar we verzinnen wel weer wat nieuws! Misschien besluiten we na verloop van tijd om terug te komen met een heel ander profiel: Bikkel25, de stoere marinier (??)

Dreamer staat voor een nieuwe uitdaging in zijn internet liefdescarrière. MSN! Waar Dreamer via de datingsite nog rustig de tijd ( toch zeker 5 tot 10 minuten) kon nemen om een antwoord te bedenken, wordt hier binnen vier seconden een geloofwaardig, grappig, romantisch en scherp antwoord verwacht. Wel een uitdaging voor onze kwijldraad!  Via webmessenger meldt Dreamer zich voor de aardigheid eens aan en ja hoor! Vlindertje is er ook. Hier ontspon zich een boeiende MSN correspondentie, die hieronder integraal is overgenomen. Om de leesbaarheid te vergroten zijn opeenvolgende zinnen bijelkaar gevoegd en ‘Vlinder zegt’ en ‘Dreamer zegt’ verwijderd. Dreamer zijn bijdrage is in het zwart weergegeven en die van Vlinder in het paars. De eerste 6 regels moest Dreamer even aan zijn rol wennen, maar zie daar, na enkele regels was Dreamer weer de Dreamer zoals wij hem zo goed kennen………..

Vlinder zegt:

Hey hoi Dreamer!

Dreamer zegt: 

Hoiii Vlinder!

wat leuk

Leuk om je eens op msn te spreken…

ja!

alles goed?

ja, prima!

met jou ook?

ja prima, klein beetje moe alleen. Maar verder alles oke

Maar heb jij nog plannen voor het weekend?

Hoe ziet de zaterdagavond er van jou uit…

Geen idee, het dolfinarium is dicht

hahahaha

Voor jou gooien ze hem toch wel open…..

tuurlijk

ik hoef flipper alleen maar te roepen

zou je meewillen dan?

alleen vind ik er niet zoveel aan

Wat vind je leuker, kroeg of discotheek?

niks is zo mooi als met zijn tweeen die emotionele en spirituele ervaring te ondergaan

in een kroeg kan je nog wel eens een goed gesprek aan gaan

wil in de disco niet lukken

daar is het meer gebarentaal

Met de dolfijnen bedoel je? Wat voor spirituele ervaring krijg je dan. Kun je een voorbeeeld noemen?

Geloof je in geesten?

als je samen met die dolfijn zwemt, dan voel je je heel verwant bent aan elkaar, een hele bijzondere ervaring tussen mens en dier

ik geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde ja

jij?

Schijnt dat ze merken als een vrouw zwanger is

hoezo? heb je daar ervaring mee?

ik ben nog niet zo vaak zwanger geweest

Nee, maar denk dat er inderdaad meer is tussen hemel en aarde. Wat precies daar ben ik alleen nog niet achter….

ik ook niet

soms gebeuren er dingen in je leven, dat kan geen toeval zijn

dan moet van hogerhand geregisseerd zijn

misschien onze ontmoeting wel? (hè hè, zo kennen we Dreamer weer!)

Ik geloof ook niet in toeval

Daar ben ik wel zeker van

het lot?

dus je gelooft bijvoorbeeld dat je nare ervaringen uit vorige relaties gebeurd zijn met een doel?

Ik denk dat ieder mens een bestemming heeft en het toeval helpt mee om die te bereiken

Ja absoluut

dus je bent er sterker door geworden?

Ik geloof niet in toeval, maar in zinvol toeval

Ja, jij niet??

ik geloof in het lot

maar aan de andere kant geloof ik niet in sprookjes

ik ben er nog niet achter

maar misschien kan jij me daarbij helpen

wat is het meest waardevolle dat je uit je vorige relaties heb geleerd?

Denk dat heel veel mensen geen aandacht hebben voor dingen die op je pad komen.

meest waardevolle

ehm

geloof in mezelf

dat je van tegenslagen sterker wordt

vriendschappen

wat ga je in je volgende relatie er aan doen om ervoor te zorgen dat je niet in de valkuilen van je vorige relaties valt?

Maar ben jij van dat hele gedoe met je ex zoveel slechter geworden?

ga geen relatie meer aan haha

nee, alleen met jezelf?

kom op Vlinder, je wordt heus weer eens verliefd

misschien wel sneller dan je denkt

wie weet….

wat vindt je het allerbelangrijkste in een man?

Ga ik je zo vertellen, jij moet eerst even antwoord geven op mijn vorige vraag

je bent wel assertief, dat mag ik wel

Slechter…. we hebben toch zes jaar van ons leven geïnvesteerd in onze relatie

als het dan uit gaat om zo’n reden

dan doet dat wel wat met je

het maakt je onzeker en soms zelfs bang voor vrouwen

dat noem ik nou niet allemaal goede dingen

bang voor vrouwen? Hoezo dan? (sjezus! Een foutje wordt onmiddellijk afgestraft…)

bang zeg ik verkeerd

wantrouwen was het juiste woord

wie kan je nog vertrouwen? is een vrouw wel wie ze zegt dat ze is?

oke, ja dat is vervelend. Maar kun je ook het positieve eruit halen?

ik zeg altijd maar zo: in elke vrouw zit wat positiefs, alleen je moet het er wel zelf in stoppen (deze heb je gemist dame!) 

ja dat weet je bij niemand in het begin, maar daar kom je wel achter

Ik weet nu ook niet wie jij bent

nee

via Msn komen we daar misschien achter

Misschien ben je wel een psychopaat of een vent van 45

zit er dik in

en jij een oude heks van 69

het kan allemaal

dat is internet

hahaha

ja dat is zo

maar misschien ben jij ook een heel mooi, lief ontluikend vlindertje (jihaaaaa!)

en de vrouw van mijn dromen

meestal merk je dat denk ik wel na een tijdje

misschien is dit wel het lot. alles kan

dat maakt het leven vaak zo leuk

Heb je wel eens iemand ontmoet via de chat?

Nee

en eerlijk gezegd

lijkt me dat ook heel spannend

jij?

Ja, maar ook verschrikkelijk eng

ja he?

dit is laagdrempelig

anders dan in je veilige huiselijke omgeving

heel anders denk ik

zou je het willen dan?

Teleurstelling is vaak zo groot denk ik.

ja en wat weten we nou van elkaar?

het lijkt me eerst goed om elkaar op deze wijze beter te leren kennen

Als het echt heel erg met iemand zou klikken, dan zou ik er wel even over denken.

Heb nog geen idee van wie of wat je bent

en wie weet welk pad voor ons is uitgestippeld

wat zou je willen weten?

Krijg geen duidelijk beeld van je

hahahaah die Vlinder

Ben je echt zo dromerig?

Ik heb deze naam niet voor niks

ja, ik ben wel dromerig denk ik

een levendige fantasie waarin ik me vaak op sluit

soms ook in de auto, dat is best gevaarlijk

de fantasie is vaak mooier dan de werkelijkheid

Ja dat ben ik met je eens. Een fantasie over hoe iemand is, is vaak ook leuker dan iemand daadwerkelijk ontmoeten

hahahaha

geweldig!

misschien moeten we het wel bij onze fantasie wereld houden? (dat lijkt mij wel het beste…)

en onze droomwereld niet verstoren?

Ja, je weet niet wat het zinvol toeval ons brengt

Nee, zeker niet

Maar wat ik wel weet is dat ik moet eten….

daar breng je me op een prima idee

Je bent een interessante Vlinder

die ik graag met een dromerig kusje (doekje…)

wil belonen voor dit fijne gesprek

Hahaha………omdat jij het bent dromertje…

Je bent lief Vlinder

Fladder lekker door het weekend en dan spreek ik je snel

Dat weet je niet Dreamer….

nee, want Vlinder is onvoorspelbaar. De eerste keer dat ik op msn was

en jij was er ook

Ja, jij ook heel veel plezier in de kroeg/disco en tot een volgende keer….

toeval?

Vlinder?

Dromerige kus voor jou

Ben redelijk vaak op msn, maar misschien is het het lot?

ik denk het wel

Doei doei! X

Dit was een MSN-sessie naar Dreamer’s hart. Een bijdehante, bijzonder assertieve dame. Een moment van slapte kan Dreamer zich niet veroorloven. En ze tikt nog snel ook, dus dat geeft ook geen extra bedenktijd.  Zonde om nu alle correspondentie te stoppen. Dreamer meldt zich nog wel een keer aan, en als het weer de moeite waard is….

Zondagochtend 27/11/2005      11:25

Na een veel te gezellig nachtje, waarop deze Dreamer om een uur of vier als een schietschijf uit de lokale kroeg kwam wapperen, besloot hij in een opperste bui van ballorigheid zich weer eens aan te melden op de Dreamer MSN! Raad eens?? Vlindertje was er ook!

Dit werd Dreamer bijna fataal. Een conversatie met Vlinder vereist opperste concentratie en scherpte en niet een hoofd smekend om twee paracetamolletjes. Zie hieronder het resultaat.

Dreamer: zwart

Vlinder: paars

Dreamer zegt:

Hoi Vlindertje!

Vlinder zegt:

Hey hallo Dreamer

Alles goed met je?

HOi!

Ja, dank je (en hier was de eerste leugen alweer een feit)

en met jou?

prima

moment. ik trek even wat aan

koud hier

ja, ben ik weer!

fijn weekend gehad?

?

ja, mijn ouders waren dertig jaar getrouwd en gisteren even op stap geweest.

jij?

gefeliciteerd!

zo, 30 jaar! dat zie je niet vaak meer tegenwoordig he?

echt een prestatie

Ja dat komt niet zo heel vaak meer voor

wil jij trouwen?

vandaag kan ik niet

maar ooit wel

de bezegeling van de liefde voor elkaar

haha

zo mooi

wil jij trouwen ooit?

Tja, ik weet het nog niet

of ben jij het vertrouwen in De Liefde verloren zo erg dat je nooit meer wilt?

Het lijkt me wel heel leuk, droomde vroeger al van zo’n mooie bruidsjurk.

Maar trouwen……kost veel geld en je kan ook gelukkig zijn zonder te trouwen

maar het is niet alleen de trouwdag he? je krijgt er gratis nog een jaar of zestig bij

geld…. het draait toch niet om geld?

dan moet je een rijke man trouwen!

hahaha…..nee, daar draait het ook niet om////-hghd

de kat weer

de kat?

cheeno?

was je verkouden toen je die naam verzon? (oeps, dat bedoel ik dus….)

maar goed, als ik ooit ga trouwen moet het een groot feest worden. Dat kost veel geld. Maar ik trouw dan natuurlijk ook met een rijke vent

ja, wat lief dat je dat nog weet!

nou zeg dreamer, kijk naar je eigen naam

dank je. die naam vergeet ik echt niet

Dreamer?

Ja

is mijn bijnaam

in het echt heet ik Sander-Jan

zoetsappig

pff haha

echt?

precies. dan vind ik Dreamer mooier

hou je niet van zoetsappig?

hm

ik fantaseer gewoon graag

zo op z’n tijd

en als ik dan lang stil ben, zeggen ze Dreamer

ff koffie pakken

ja

Maar Vlinder, hoe ben jij te versieren door een interessante jongen?

omschrijf je karakter eens

een jongen moet mij niet versieren maar ik hem

en wat moet de jongen dan doen? niks?

of moet hij een spel spelen?

ja, beetje afwachtend zijn. Wel laten blijken dat hij interesse heeft natuurlijk, maar niet direct om me heen gaan hangen

ja, wel een soort spel

interessant. hard to get?

Hoe versier jij dan een vrouw?

dat hangt van de vrouw af

een beetje afwachtend zijn en er niet direct om heen gaan hangen, doorgaans

want dat willen vrouwen niet

Maar jij versiert graag mannen zeg je. Waar moet die man aan voldoen?

moet er leuk uitzien, moet lief zijn, maar ook stoer zijn. Beetje eigenwijs vind ik leuk, betrouwbaar, onafhankelijk, gewoon een interessante man. Iemand van wie ik meer wil weten….

geen doorsnee type

beetje raar vind ik leuk

is dat een mannelijke equivalent van jezelf?

zou je wel meer van mij willen weten?

Ja, nu zeg ik niet dat ik je ontzettend leuk vind. Maar je hebt wel iets wat ik interessant vind.

Als ik zeg dat ik jou ook interessant vindt, dan is voor jou de lol eraf he?

Er zijn ook dingen die je schrijft en dat vind ik een beetje overdreven, maar daardoor ben ik juist weer nieuwsgierig

Vraag me af of je in het echt ook zo bent

kun je beter niet zeggen   (nee, daar was ik al bang voor)

ik speel geen toneel hier hoor

maar wat vindt je overdreven aan mij dan?

nou ja, overdreven is misschien het verkeerde woord. Maar soms kan je dingen zo ‘slijmerig’ brengen.

Daar ben ik me niet van bewust. Misschien vat jij het als slijmerig op, terwijl ik oprecht ben?

Jij bent gewoon bottere jongens gewend misschien?

Ja dat zou kunnen. Het komt op mij zo over af en toe, maar dat maakt het dus wel weer interessant. Omdat ik me afvraag wat daar achter zit….

Ook dat

Maar gelukkig vind je dat weer interessant?

Er bestaan heus lieve mannen hoor

Ja

Misschien moet je daar even aan wennen….

ja he?

tuurlijk wel Vlinder, als je maar goed zoekt

haha, natuurlijk weet ik dat

mannen hebben soms wel wat lieve kanten

Maar ik proef hier dat jij die nog niet veel ontdekt heb?

Maar Dreamer, ik moet stoppen

Prima. Dan doe ik dat ook!

Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt

en nu moet ik niet zeggen dat ik je graag nog eens spreek he Vlinder?

Dank je, dat gaat wel lukken! Jij ook!

hahaha

we spreken elkaar vast snel weer

Veel liefs Vlinder

ja

wie weet

dat lijkt me leuk tenminste

gelukkig

Nou doei doei!

xxx

Beste vrienden en vriendinnen. In het volgend gesprek wordt het tijd voor De Wending. Beloofd!

Vlinder en Dreamer hebben de smaak van het MSN’en te pakken! Wat een bijdehantje is het hè? Deze keer zelfs een uur lang! Dan kunnen we twee dingen doen: we plaatsen alleen de hoogtepunten van de MSN op bikkelsite.com… Maar dat is zonde… het is één groot hoogtepunt om met Vlinder te mogen msnen, dan is het toch mensonterend om dingen voor onze bikkelsite.com vriendinnen en vrienden achter te houden?! Net alsof Vlinder en Dreamer wat te verbergen hebben. Daarom plaatsen we alles! In meerdere delen! Met na dit deel een heuse gezellige cliffhanger! We zijn nog niet van Dreamer af! (of toch wel?) Dream on!

Vlinder zegt:

Dreamer, weet jij of er een herhaling van Gooise Vrouwen komt? (kijk! Dat is nou een openingszin!)

Dreamer zegt:

nee, geen idee Vlinder

Oke, daar kan ik wat mee.

Tenminste duidelijk

sorry

geeft niet, heb juist behoefte aan duidelijkheid

ja, ik ook

haha

maar dat krijg je nooit

het leven is een poel van onduidelijkheid

alleen zwanger is zwanger

en dood is dood

blij is blij

nee

zwart is zwart

blij is een subjectief begrip

zwart ook, er zijn verschillende tinten zwart

ja dat is zo, je hebt gelijk

over zwart kan je discussieren

over zwangerschap trouwens ook

je kan altijd nog een test doen

ja, maar als mijn aanstaande vrouw een test doet, wil ik daar met mijn neus bovenop staan

heb jij wel eens een zwangerschaptest gedaan?

ja

omdat je dacht dat je zwanger was?                

Nee, omdat het kerst werd

Hahaahahahahahahaahah (Domme vraag afgestraft! inderdaad hetzelfde als: ‘waarom ga jij je schaatsen slijpen?’  Antwoord: ‘omdat de spruitjes gaar zijn’………maar wat een vrouw!….).

Maar over duidelijkheid gesproken…….Wat wil je verder? Wil je blijven msn-en? Wil je me ontmoeten? Is dit gewoon voor de lol? Zoek je iets serieus?

Ik heb in het vorige gesprek geleerd van jou, dat als ik aangeef wat ik wil, ik het wel kan schudden

en jij bent een spelletjesmens

Dreamer, dan mag je in dit gesprek leren dat als een vrouw om duidelijkheid vraagt, je dit ook zeker moet geven.

ik leer zoveel bij van jou

dan zal ik duidelijk zijn:

Ik vind je bijzonder leuk

Heb nog geen antwoord op mijn vraag……

voorzover ik dat via msn kan beoordelen

moet ik nog duidelijker zijn?

ik ga je nog niet ten huwelijk vragen hoor

Nee

Dat scheelt

ja

bovendien: weet je wel wat een trouwerij kost tegenwoordig?

en dan moet ik eerst goed nadenken hoe ik je ten huwelijk vraag

hahaha en vooral als je met mij trouwt

ik heb een reputatie als het gaat om romantiek

dan kom ik niet weg met een potje dolfijnenzwemmen

haha, dat geloof ik graag

maar nu heb ik ook behoefte aan duidelijkheid

wat vind je echt van mij?

Kun je me wat meer foto’s van jezelf sturen? Ben wel nieuwsgierig (oepssss)

je hebt mijn foto kunnen zien op de datingsite

en ik heb nog niks van jou gezien

Leuk, maar zou graag een beter beeld van je willen krijgen.

ja, maar dat is er 1

ik ben wel benieuwd wat voor uiterlijk er schuilt achter die bijdehante dame

eerst jij Vlinder

ik wil je best een foto sturen hoor

dan trek ik daarna mijn fotoboek open

ja, leuk! Je hebt mijn adres

Dreamer ik ga je een leuke foto sturen van mezelf

je bent een schatje

ik kan niet wachten

dan zal ik nadenken over hoe we onze ontmoeting kunnen ensceneren

onze ontmoeting? Zou je dat willen?  (NEEEEEEEEEE! Natuurlijk niet! Stom! Hoe gaat Dreamer hier mee om? Later meer! )

Hier het vervolg van de Vlinder – Dreamer MSN. Ik waarschuw jullie echt (en met name Veerle), dit wordt echt verschhhhhhhhhhhhhhhhhhrikkelijk! Teiltjes klaar en landbouwplastic over de vloer. Dreamer zat in een romantisch-creatieve hoogconjunctuur. Om jullie toch een beetje te ontzien is de update kort gelaten……..

Wij beginnen met de laatste regels van de vorige update.

Leuk, maar zou graag een beter beeld van je willen krijgen.

ja, maar dat is er 1

ik ben wel benieuwd wat voor uiterlijk er schuilt achter die bijdehante dame

eerst jij Vlinder

ik wil je best een foto sturen hoor

dan trek ik daarna mijn fotoboek open

ja, leuk! Je hebt mijn adres

Dreamer ik ga je een leuke foto sturen van mezelf

je bent een schatje

ik kan niet wachten

dan zal ik nadenken over hoe we onze ontmoeting kunnen ensceneren

onze ontmoeting? Zou je dat willen? (en nu begint het nieuwe….)

Dreamer zegt:

Misschien….

Vlinder zegt:

wat zou je willen doen dan?

Ehmmm. Ik zou niet gelijk bij de eerste ontmoeting al mijn romantische registers opentrekken, dat komt later wel Vlindertje, dat zou ik opbouwen.

Nou Dreamer dat scheelt . Maar als je wel je romantische registers gaat opentrekken, wat zou je doen dan?

Het meest romantische wat ik zo snel kan verzinnen?

Ehmmm   (daar gaan we dan, ik heb je gewaarschuwd!)

Ja! We ontmoeten elkaar op een bepaalde plaats, locatie doet even niet ter zake. Voordat je wat kunt zeggen blinddoek ik je zonder iets te zeggen, geef ik je zachtjes een kusje in je nek en zet je in mijn auto.

We rijden ergens naartoe, maar je hebt geen idee waarheen.

hahahaha………en dan?

Ehmmm. Even denken nog. Ja. Na twintig minuten stoppen we maar jij hebt geen idee waar. Ik doe de blinddoek af en je staat in een grote oude fabrieksloods, je naam ligt in rozeblaadjes op de grond geschreven in de vorm van een pijl.

Hoop wel gele rozen, want rood vind ik zo verschrikkelijk afgezaagd…………

Tuurlijk!

Voor jou bestel ik allemaal gele rozen, rood dat zou niet eens in me opkomen. Je kent me toch?

Maar wil je de rest ook nog weten? (teiltje legen en doorlezen (zit iets te goed in de Dreamer rol geloof ik..….))

Jeetje, er komt nog meer…………

Ik begin net los te komen

Midden in de fabrieksloods staat midden in een hart van kleine kaarsjes een schitterend opgemaakte tafel, maar echt schitterend, met een grote kandelaar, een bos rozen, servetten etc

De muziek gaat aan en je hoort zachtjes het nummer Dreamer van Supertramp. Je bent betoverd, ik nodig je uit om te gaan zitten en schuif je stoel aan. En we leefden nog lang en heel gelukkig.

Maar dit is toch een beetje overdreven voor een eerste ontmoeting, vind je niet?

Hahahahahahaha

hahahaha, jij hebt echt wat in je register zitten volgens mij….

Maar wat dacht je van een gezellig etentje in een goed restaurant? Met de romantiek maken we misschien later wel kennis…..

Zo! Wordt vervolgd. Ik hoop dat je deze kleffe ontberingen goed hebt doorstaan, dan wordt het hierna weer leuk!

In dit derde en laatste, extra lange, deel van deze Dreamer – Vlinder MSN, begint de Dreamer zeepbel haarscheurtjes te vertonen. Voor het eerst in 9 casussen valt Dreamer, na een lange, uitputtende MSN sessie soms uit zijn rol. De meligheid slaat soms toe en eerlijk is eerlijk, soms vergeet Dreamer even dat hij Dreamer is. Of hij zich hier uit kan redden? Lees verder!

Maar wat dacht je van een gezellig etentje in een goed restaurant? Met de romantiek maken we misschien later wel kennis…..

Lijkt me erg gezellig!

Voorkeur voor speciale restaurants?

De febo?

Hahaah

Ik heb de laatste tijd de spaanse keuken ontdekt

Daar zou ik graag met je naar toe gaan

hahaha, spaans kies ik dan hoor!

moet even cheeno uit de wc halen

hahaaha

doorgespoeld met het avondeten?

wat doet cheeno in de wc?

is ie zo uitgehongerd?

cheeno wil graag overal met je mee…..vergeet hem wel eens mee terug te nemen

haha

Ik word wel benieuwd naar Cheeno hoor

volgens mij neemt die een hele belangrijke plaats in in je leven

Heb je nog wel eens contact met je ex?

Cheeno is echt super

even omschakelen hoor………

ja?

wat maakt cheeno zo speciaal?

Cheeno is niet zo speciaal dat ik er uren over ga lullen hoor………VInd het verhaal van je ex interessanter

als je een vriend heeft en die krijgt ruzie met cheeno, zal je dan altijd voor cheeno kiezen?

Cheeno komt nog wel een keer

Ik heb het liever over jouw kat dan over mijn ex, eigenlijk!

Maar…..

nee, eigenlijk hebben we geen contact meer. ze heeft me zo’n intens verdriet gedaan

ik wil in mijn leven nooit meer zo’n pijn voelen

nog erger dan de fysieke pijn van een wortelkanaalbehandeling zonder verdoving

ik kan haar niet meer zien

ik geloof dat het wel uit is met haar vriendin, het was een bevlieging denk ik

Je moet het proberen los te laten

Psychologie gestudeerd?

Maar hoe kan je zes jaar van je leven loslaten?

ik riep heel stoer tegen mijn vriendin toen ze vertrok: als je denkt dat je beter kan krijgen, dan ga je maar, maar dan wil ik je ook nooit weer zien

en dat lukt aardig

Heb je al eerder verteld dat ik ook rare dingen heb meegemaakt. Ik bleef (blijf) er een beetje in hangen. Heb geen psychologie gestudeerd, maar wel iets toegepast waardoor ik sommige dingen beter los kan laten.

Loslaten voor beginners: hoe doe je dat? misschien kan je het met een voorbeeld uit je eigen verleden illustreren?!

hahaha, wil je het echt weten?

ja

je vindt me toch al leuk he, kan niet veel verknallen he?????

hahaahha

zal ik daar uit taktische overwegingen maar niet op antwoorden

Het proces van loslaten doe ik door het HEEL-AL

o gosh….. ik sla een zweverig type aan de haak?

zijn verschillende stappen

stap 1: Herkennen

gelukkig heet je dreamer!

ja, dat verklaart al een hoop

stap 2: Erkennen

maar ik zal me even inhouden en geen opmerkingen plaatsen…….

dat is 1 letter minder!

stap 3: Ervaren

stap 4: Les-leren

5: Acceptatie

6; LOSLATEN        (inderdaad HEEL-AL! En dat voor een ieder helemaal gratis op www.bikkelsite.com )

Duidelijk! Maar vind je het erg als ik om een voorbeeld vraag?

hahahaha, o jee

herkennen; dat je bijvoorbeelde zorgen hebt of angstig bent. Dan komt erkennen; erken dat je je hebt laten verleiden tot een emotie. Ervaren: dat je het gevoel dus een plekje geeft, voel hoe het voet om bijvoorbeeld verdrietig te zijn. Les-leren; Wat leer je hiervan? Acceptatie; Kun je leven met wat je niet kunt veranderen? Is het beter jezelf te accepteren of je gevoel? Loslaten; Tijd om los te laten.

Zit jij met deze checklist in je hand je ex-liefdes te verwerken?

sorry, maar ik geloof niet zo in dat psychologisch geleuter (oepsssss. Dat zou Dreamer nooit zeggen…)

Maar goed, nu kom ik veel te zweverig over. Wil niet op jou lijken Dreamer!

je krijgt zo’n medelijden met je zelf

is toch ook niet nodig

ieder heeft weer zijn eigen manier toch………

maar het gaat er om

precies

als het jou helpt

dat is geweldig! dan moet je het toepassen

opnieuw verliefd worden is ook een goede manier denk ik

en in die fase zit je nu? (dit zou Dreamer wel weer zeggen….)

Het heeft mij wel geholpen inderdaad

Nu nog trouwens

ahaha

herkennen?

weet je? ik mag dan wel dreamer heten. Maar bij mij werkt maar 1 ding: over andere dingen denken en er niet te bewust mee bezig ben

voorbeeld: als ik mezelf wijs maak dat ik jeuk aan mijn neus heb, dan zit ik de hele middag aan mijn neus te krabben (dit zou Dreamer denk ik weer nooit zeggen)

negeren dus?

ja, maar dan krijg je er later last mee he?

weet niet, nogmaals ik heb geen psychologie gestudeerd. Maar die theorie zou ik alleen bij kinderen toepassen….

Vind het wel grappig

wat Vlinder?

Ik heb het gevoel dat ik om de 10 minuten met een ander aan het praten ben.

Hahahahahaahahhaahaha   (daar heb je het gedonder al!!)

hoe bedoel je?

Op zich wel goed hoor, want het wekt mijn interesse wel….. (pffff. Dat dan weer wel…, een geluk bij een ongeluk))

Gewoon het idee dat je verschrikkelijk slijmerig bent (sorry dat ik het zo zeg), zo romantisch en dan ineens zo verschrikkelijk nuchter

Ik heb wel gemerkt

dat vrouwen op mysterieuze mannen vallen

een open boek is niet interessant

hahahahahaha

klopt dat?

klopt

ja

als jij gelijk door hebt

hoe ik ben

word ik oninteressant

dat wil ik vermijden

bij mij wel

nu is het voor jou een uitdaging

maar je doet je nu dus anders voor steeds?

de echte Dreamer te doorgronden?

Hoe ben je dan als ik je ontmoet?

een vieze, kleffe kwijldraad (grapje moet kunnen, maar ook dit zou Dreamer nooit zeggen….)

en laat de romantische zaken maar even achterwege

als je me eerst ontmoet

weet ik niet……….

dat zal het moment uitwijzen

ik denk

dat ik bij jou alleen maar indruk kan maken door mezelf te zijn

Ik ben wel benieuwd hoor…..

Volgens mij wordt het wel een spannende ontmoeting……..

we zijn aan elkaar gewaagd….. waar zal dat toe leiden?

ik beloof dat ik mezelf zal zijn

Misschien zie je cheeno nog wel eens?

je zou een foto van je opsturen

neem je cheeno ook mee, als we naar het spaanse restaurant gaan?

hoe denkt cheeno over tapas?

Geloof ook wel dat je dat dan bent

bij jou kan ik echt geen toneel spelen hoor

hahaha

daar ben je te slim voor Vlindertje, bovendien heb ik die behoefte niet

cheeno is gek op alles!

gelukkig

neem dan alleen maar een foto van cheeno mee

Ben een beetje moe aan het worden

ik denk dat ik aan jou alleen eerst wel genoeg heb

moe terwijl je met mij chat? moet ik dat opvatten als een belediging?

Ja, je zit natuurlijk te wachten op een foto van me he

ja

ben heel erg benieuwd

beloof je me dat je die opstuurt?

dan krijg jij van mij………

Ik beloof het je oke? Je krijgt hem!

Je bent een schat!

ik kan niet wachten

ga je slapen zo?

Mag cheeno ook bij je slapen?

Hahaha, nee dat hoef je niet als een belediging op te vatten. Vind het juist erg leuk om met je te msnen.

gelukkig

Nee, cheeno slaapt lekker in zijn eigen mandje

Dat is misschien maar het beste….

Je weet nooit wat er nog gebeurd he…..Wil geen jaloerse kat….

hahaha

Straks moet ik samen met een vlinder en een kat slapen

hahaha…….trusten voor straks lieve Dreamer

dag lief vlindertje

slaap zacht en droom fijn!

Pffffffff…. Dreamer heeft zich er nog betrekkelijk goed doorheen geslagen, maar de auteur dezes vreest dat Vlindertje binnen 2 MSN-sessies de Dreamer zeepbel volledig lek prikt. Laat Dreamer het zo ver komen? Bovendien: Deze Dreamer krijgt wroeging om deze leuke Vlinder te belazeren en te misbruiken, enkel en alleen voor www.bikkelsite.com  Komt er nog een vervolg? Of misschien nog een extra lange, dikke, romantische, speciale, winter-kerst Dreamer special? We zullen het zien!

Mail en foto van Vlindertje!!!!!!!!

Dit zijn van die moeilijke momenten in het leven van een integere, met waarden en normen overgoten webmaster. Wat een foto!  Waar Dreamer bang voor was, is bewaarheid geworden…. Vlindertje is een regelrechte traktatie!! jaja……… zullen jullie zeggen, laat zien dan? (of de auteur dezes heeft geen enkele smaak, dat kan natuurlijk ook……(maar ik ben bang van wel..))

Eén van de beleidsregels die het schrijversteam van de Dreamerreeks zichzelf heeft opgelegd is het niet plaatsen van foto’s en andere intieme gegevens van de vrouwen waar Dreamer contact mee heeft. Maar aan de andere kant…….. Soms bevestigt de uitzondering de regel…… Na een lang intern conflict is het volgende compromis gevonden. Het beeldmateriaal van Vlinder zal 2 dagen online zijn, te weten vrijdag 23 december, en voor degene die het gemist heeft, vrijdag 30 december weer………. We willen te allen tijde de privacy van Vlindertje waarborgen…. Zucht….. (dit loopt gruwelijk uit de hand…)

De mail van Vlinder:

Hey hallo Dreamer,

Tijdje geleden dat ik je gesproken heb! Laatste tijd zie ik je niet zo vaak meer op msn, druk? Hoop dat alles goed met je is! Hierbij een foto van mij, want dat heb ik je beloofd weet je nog?

Nou ik hoop dat ik je nog weer eens spreek.

Liefs Vlinder

Daarr is ze dannnn: blonde haren, bruine ogen………… Vlindertje!!!

Speciaal voor jullie en alleen vandaag.. (en vrijdag 30 december)

Zucht……… zucht…………………. en nog eens zucht……. (zoiets hou je met goed fatsoen toch ook niet voor jezelf?!)

Dreamer zal snel proberen weer contact te maken met Vlindertje, want hij heeft nog wel een paar interessante vragen voor haar…..

Het is een beetje stil geweest rond ons droomstel Dreamer en Vlinder. Enerzijds waren we stil van de mooie foto van Vlinder en anderzijds, wat moeten we in godsnaam met Vlinder aan? Ik weet het niet. Want ik leg het nog een keer aan iedereen uit: Dreamer bestaat eigenlijk helemaal niet………. En Vlindertje wel. En Vlindertje is leuk en mooi en lief en intelligent en lief en schattig en slim en aardig en …… en…….

Kortom, onze Dreamer is een beetje verliefd. Maar Dreamer kan nu wel weergaloze, gevoelige, handgeschreven met lavendel besprenkelde op Vlinder afgestemde liefdesbrieven versturen, maar wat dan? Vlinder kan Dreamer dan niet langer weerstaan en zal niet eerder slapen voordat er per direct een ontmoeting is geregeld, en terecht natuurlijk. Maar weet je wat dan het probleem is? Dreamer bestaat niet!  En welke vrouw wil deze met dolfijnen zwemmende Dreamer nou niet op het kerstmenu?

Daarom hinkt Dreamer op twee gedachten. Vlinder helemaal voor zich proberen te  winnen heeft geen zin. Maar aan de andere kant, Dreamer heeft ook te maken met een trouwe lezersschare die hij niet kan teleurstellen. Tijd voor zelfdestructie? Maar dan is het sprookje voorbij! Vooruit een beetje dan……..

Niks doen kan niet, want Dreamer moet hoe dan ook Vlinder nog bedanken voor haar foto, anders is hij niet lief en Dreamers sterke punt is dat hij juist zo verschrikkelijk lief is. En een verschrikkelijke slijmbal, dat ook.

Daarom komt hier komt een op twee gedachten hinkende bij vlagen lompe slijmbrief met hopelijk een lezenswaardige reactie ……..

Lieve Vlinder,

Alles goed met je? Wat een schhhhhhhitterende foto van jou zeg! Een ware streling voor mijn netvlies! En dat Vlinderclipje in je haar…. zucht……..

Schitterende naam ook, Vlinder. Je hebt ook alles mee he?  Ik kan me bijna niet voorstellen dat wij later niet gaan trouwen, maar moet ik me later noodgedwongen toch behelpen met een andere vrouw, dan noem ik mijn eerste dochter ‘Vlinder’. Dat eis ik gewoon. Lief he?

Waarom zoek je in godsnaam contact via het internet? Nouja…. Je hebt in ieder geval geluk dat je mij gevonden hebt 😉  Maar je kan heel veel van me zeggen, maar niet dat ik heel erg knap ben. Maar echte schoonheid zit van binnen, dat weet ik ook wel.

De afgelopen tijd had ik heb een beetje druk, en als ik dan een keer op msn keek, dan was mijn favoriete msn vrouw er niet. Ik heb je wel gemist hoor.

Ben je de kerstdagen leuk doorgekomen? Misschien verwacht je het niet van mij, maar samen met dierendag en kinderopvang vind ik kerst één van de grootste ergernissen en afgangen uit het menselijke bestaan. Veel te geforceerde gezelligheid, kerst! Blehhhhh. Ja, lekker! Weer lekker kalkoen eten! Waarom alleen een kalkoen eten met kerst? Waarom heb je opeens een boom in het huis met kerst (en tegenwoordig nog aan het plafond ook!!!!!!!!)? Als een kalkoen echt zo lekker was, dan at je het het hele jaar wel toch? Jij en je vrouw hebben toch ook niet alleen sex met Pasen, hoop ik? Zei ik tegen mijn collega.

Misschien heeft mijn kerstergernis er ook wel een heel klein beetje mee te maken, dat mijn ex het vlak voor de kerstdagen uit maakte. En zij was ook gek op kerst. Schijtwijf! Altijd een kerstboom en minstens 80 kerstkaartjes aan zo’n slinger door het huis.  Maar ik heb me voorgenomen dat het tussen mij en de kerst nooit meer goed zal komen. Wat vindt jij trouwens van kerst?

(geweldig om zo’n lomp standpunt in te nemen over kerst tegen vrienden en bovenal collega’s, maar de eerste vrouw die hier voor valt moet volgens mij nog worden uitgevonden…)

Dreamer houdt van spontaniteit! Als ik een vrouw vindt die er net zo over denkt, dan wil elk jaar deze ergernis onvluchten en wil ik tussen kerst en oud en nieuw naar een romantisch, tropisch oord. Waar gaan we volgend jaar heen, Vlinder? Ben je al eens op Hawaii geweest?

Veel liefs en een dikke kus,

Dreamer

Ons benieuwen, zou ze……. Ja, joepie! daar is onze lieverd weer…….……….

He hoi Dreamer,

Leuk om wat van je te horen! Blij dat je mijn foto leuk vindt….(maar overdrijven is ook een vak haha). Dat je je eerste dochter Vlinder gaat noemen vind ik een beetje afgezaagd hoor, had van jou wel wat meer creativiteit verwacht….

Oké dan noem ik mijn tweede dochter toch Vlinder!

Met mij is alles goed, lekker vakantie gehad! Morgen begin ik weer met werken en daar heb ik zin in. Heb je inderdaad lange tijd niet gesproken op msn. Toch wat vaker kijken hoor Dreamer, want je mist heel wat strelingen……! Heb sinds kort eindelijk een goede cam, jij ook???

Dus kerst is niks voor jou. Waarom je dierendag en kinderopvang nou zo erg vindt is me nog niet helemaal duidelijk, maar denk ook niet dat ik het wil weten.

Nee, dat denk ik ook niet….

Je antipathie m.b.t de kerst komt vast door je ex-vriendinnetje. Ik vind kerst best leuk. Klein beetje versiering en gezellig de feestdagen doorbrengen met vrienden en familie vind ik erg gezellig! Dus dat wordt alleen naar Hawaii Dreamer………ik kom na de feestdagen wel!

Zucht… het was ook te mooi om waar te zijn, met Vlinder de kerst doorbrengen op Hawaii.
Leuk dat je een mailtje stuurde en ik hoop je toch echt binnenkort weer eens te spreken (of te zien) op msn!

Wapse, jij houdt je hoofd voor de camera en af en toe glimlachen en ik doe de MSN, afgesproken?

Kusje van Vlinder

Gelukkig….. De mooie en slimme Vlinder trapt gelukkig niet in katzwijm voor de lompe slijmbrief van Dreamer. Dat was ook een degradatie geweest voor de mannelijkheid. Stel je voor dat alle bikkelsite.com lezers na het lezen van dit dan zulke brieven zouden versturen? ( met teksten als ‘een streling voor het netvlies’, daar mag je toch niet ongestraft mee wegkomen?). Maar aan de andere kant, Vlinder lijkt ook nog niet volledig afgeknapt op Dreamer. Hoe moeten we hier mee verder? Ze is zo leuk! Wapse inschakelen? Stoppen? Plastische chirurgie? Arghhhh. Help!!!!!

RSS Feed

<<

>>