Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jun/10

27

Dreamer: Het profiel

Onze heerlijke kleffe, overgevoelige en romantische Dreamer 27 heeft zich ingeschreven op een datingsite. Om Dreamer aan te melden moest hij een profiel (met foto!) opstellen. Naast enkele vragen over opleidingsniveau, geloof, hobbies, interesse in sex (nee! Zo is onze Dreamer helemaal niet!), vakantievoorkeuren, de waarden en normen van Dreamer, etc. Krijgt Dreamer de kans zich te profileren als een kleffe kwijldraad door middel van een originele welkomsttekst, hierdoor krijgen de geïnteresseerde vrouwen gelijk een goede indruk:

De welkomsttekst van Dreamer:

Hey….

Ik ben romantisch, avontuurlijk,humoristisch en af en toe een tikkeltje ondeugend. Ik hou er van om nieuwe dingen te ontdekken. Mijn grootste passies zijn mountain biken, lezen, theater, muziek en salsa dansen.

Ik zoek een lieve, spontane en bovenal eerlijke vrouw die haar dromen wil verwezenlijken. Mijn dromen beginnen en eindigen met de gedachte aan jou……

Liefs,

Dreamer

Zoals beloofd hier het sluitstuk van het grote Dreameravontuur. De man die op basis van foute romantische kwijlteksten binnen 2 maanden 9 vrouwen in zijn greep had. De man die ons heeft laten lachen, laten kosten, maar waarvan wij in ieder geval veel plezier hebben gehad. Voor dames die grote interesse hebben in de echte (waarschijnlijk hopeloos humorloze) Dreamer, we hebben deze kwijldraad van een duitse datingsite geplukt.  Bikkelsite.com presenteert: De foto van de ultra romantische kwijldraad. Oordeelt u zelf.

RSS Feed

<<

>>