Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jul/10

16

Felix mailt met Heineken over het raadsel van het laatste gore slokje uit een bierflesje

Voor de mensen die het niet weten: Heineken is een redelijk succesvolle bierproducent. Eén van de verpakkingsmethoden die door Heineken gehanteerd wordt is het flessenkrat. Eén van de raadsels van het drinken van bier uit een flesje is dat het laatste slokje, zeker in nuchtere toestand, verschrikkelijk goor is in relatie tot de rest van de inhoud van het flesje. Dit raadsel legt Felix daarom ook voor aan Heineken.

De mail van Felix

Geachte heer, mevrouw,

Met ontzettend veel plezier drinken mijn vrienden en ik wekelijks uw producten op. We zijn er zelfs zo dol op dat we de nare bijwerkingen de volgende dag maar op de koop toe nemen.

Op vakantie en bij het ‘indrinken’ voor het naar de kroeg gaan maken we graag gebruik van uw flessenkratten. We komen zo in de ideale stemming om de avond ergens anders te vervolgen en aldaar uw tapproduct met veel plezier tot ons te nemen.

Maar om terug te komen op het ‘indrinken’ met behulp van uw flesjes. De pest is dat we dan nog broodnuchter zijn en de smaak in volle omvang tot ons nemen. Tot nu toe niks aan de hand.

Maar wel het volgende: Of je wilt of niet, in elk individueel flesje zit ‘het laatste slokje’ en tussen u en mij gezegd, dit is geen zuipen. De slokdarm, de kaak, en alles wat daar in de buurt zit trekt samen bij het laatste slokje. Je zou nooit meer aan een volgend flesje beginnen. En voor de ultieme smaakervaring drinken we altijd met de ogen dicht, dus we zien het niet aan komen. Een hele onaangename ervaring van het nuttigen van uw verder prima product.

Maar waarom moet dat laatste slokje zo goor? Laat het laatste slokje dan uit het flesje en laat dan maar een stukje over. U zult mij en mijn vrienden er dan niet over horen. Maar zou je flesje in een glas omkieperen (net als een flesje ook van glas) en je komt dan bij het laatste slokje…….. niks aan de hand. We snappen het niet, hetzelfde bier in ook een glas. Geen goor laatste slokje. We discussiëren erover, worden er gek van, maar we komen er niet uit. Een flesje is van glas, je drinkt er uit. Het laatste slokje is niet te zuipen. Kieper je het bier uit glas in een ander glas. Weg goor laatste slokje. Maar op vakantie en bij indrinken is niet altijd glas, dus………….

Help ons bij het ontmaskeren van het raadsel van het gore laatste slokje, wij komen er niet uit!!!!!

In afwachting van uw spoedige reactie.

Felix de Lange

Heineken vat het probleem verbazend serieus op:

Geachte heer Warnders,

Vriendelijk dank voor uw bericht, waarin u heeft aangeven flesjes Heineken bier in uw bezit te hebben waarover u niet tevreden bent.

Wij willen enkele flessen graag voor onderzoek bij u op laten halen, dan kan onze kwaliteitsdienst bekijken wat er precies aan de hand is en hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Deze flessen dienen dan nog wel dicht te zijn.

Indien u nog enkele exemplaren thuis heeft staan, wilt u dan zo vriendelijk zijn ons even te bellen via 071-5458xxx, zodat wij met u een afspraak kunnen maken om deze flessen dan door de koerier van TNT bij u te laten ophalen?

Mocht u toevallig niets meer bewaard hebben, wilt u dit ons dan ook nog even laten weten?

Met vriendelijk groet,

Rose van der Veen

Heineken Consumenten Service

Interessant…….. Zal Felix door TNT 24 dichtgedrukte flesjes met één slokje naar Heineken laten toesturen?????????

RSS Feed

1 reactie for Felix mailt met Heineken over het raadsel van het laatste gore slokje uit een bierflesje

BaCo | 16 juli 2010 at 18:02

Nou weet ik waarom er in een flesje Jupiler en slok minder zit…

<<

>>