Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jul/10

14

Felix mailt met teletekstredactie over gedrag Ivo Niehe

Aan: KRO teletekstredactie
Cc: TROS publieksservice

Betreft: Ivo Niehe op teletekst pagina 316 (ergernissen)

Geachte redacties,

Toen ik afgelopen woensdag naar de TV-show zat te kijken, is het me voor de zoveelste keer opgevallen dat de heer Ivo Niehe graag bij zijn gasten op de (salon)tafel zit. Dit keer waren de dames Van Moorsel en Van Grunsven het slachtoffer van dit quasi nonchalante gedrag.
U moet weten dat ik meubelmaker ben en dat ik middels noeste arbeid mijn ambacht probeer uit te oefenen. Het gedrag van de heer Niehe getuigt van weinig respect voor de meubelbranche.
Iemand als Ivo moet toch een voorbeeldfunctie zijn voor de maatschappij. U moet er toch niet aan denken dat iedereen dit gedrag zomaar zal overnemen. Stel dat mevrouw Terpstra nog bij de dames op de koffie komt, en het zelfde gedrag als de heer Niehe gaat vertonen met alle gevolgen van dien.
Daarom wil ik Ivo oproepen om voortaan te gaan zitten op de daarvoor bestemde meubelstukken, volgens de etiquette die een goed gastheer betaamd.

In afwachting uw reactie vrijblijf ik.

Vriendelijke groet,

Felix de Lange
Oldeberkoop

Reactie TROS:

Geachte Heer de Lange,

Dankuwel voor uw mail.
Ik zal uw aanmerkingen aan de heer Niehe overbrengen en wellicht neemt hij het ter harte.

Vriendelijke groeten,

Rachel van Lingen
producer TV Show

Uiteraard is dit Felix en Fiona te vrijblijvend! Nieuwe correspondentie volgt!

RSS Feed

<<

>>