Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

aug/10

27

Foto’s Mallorca 2010

Lieve bezoekers van de Bikkelsite en hartstikke welkom alle lieve, leuke, gezellige, gekke en vrolijke mensen van Mallorca van wie wij een foto hebben genomen en wij hebben  mogen verblijden met één van onze gekke en gewilde Bikkelsite.com kaartjes, 

Wat is het jammer dat het weer voorbij is he? Gelukkig hebben we in Nederland nu schitterend weer om bij te komen …. ENNNNNNNNNNNNN hebben we de foto’s nog, speciaal voor jou, om je op te vrolijken! 

Omdat de wereld heel groot is en er duizenden mooie onontdekte bikkelplekjes zijn, gingen we voor de vierde keer naarrrrrrrrrrrrrr Mallorca! Simpelweg omdat Mallorca het allermooiste bikkelplekje op aarde is, dat kunnen we heel goed weten want we zijn in ons leven al op Terschelling, Groningen, Bakkeveen, Appelscha en Mallorca geweest. 

Maarrrrrrrrr elk jaar op Mallorca weer nieuwe leuke lieve mensen zoals jij, een andere kamer met uitzicht, balkon, zwembad en kleurenschilderij. Dus het is elk jaar toch weer net even iets heel anders. 

Wij willen iedereen bedanken voor deze geweldige vakantie, naast dat we jou heel erg onwijs bedanken toch even speciaal Dolly, Laura en hij die onze vakantie tot een groot succes hebben gemaakt.

Maar jij Mallorca Bikkeltje (m/v) wilt nu wel eens foto’s zien. Dus klik HIERRRRRRRRRRRRRRRRRRR voor de foto’s en niet hierrrrrrrrrrrrr of hierrrrrrrrrrrr want dan gebeurt er niks. HIERRRRRRRRRRRRRRRRRR mag ook. – HET KAN ZIJN DAT ER MEERDERE FOTO’S VAN JOU STAAN OP VERSCHILLENDE PLAATSEN IN DE REPORTAGE, WANT TWEE FOTOTOESTELLEN. X

Laat wat van je horen via een reactie op dit bericht of via het gastenboek. Want dat vinden wij leuk! Hartstikke leuk! En lief! En schattig! 

In Bakkeveen hebben we sinds kort ook Hyves!

Weet je wat we hartstikke leuk zouden vinden? Spaar ons (net als de buitengewoon gewilde bikkelsite.com kaartjes) allemaal en voeg ons toe. Dan gaan we gigantisch krabbelen!:

 VLNR: (van links naar rechts)

Frank (Dranky18)

Kees (KC Porno)

Barry (Bob)

Maarrrrrrrrrrr de Bikkelsite is meer dan alleen de foto’s van Mallorca van het jaar 2010. 

Een belangrijke missie van de directie van jouw eigen nieuwe digitale pretcafé is om minstens eenmaal per dag jouw mooie, lieve gezichtje op te fleuren met een ontwapende aantrekkelijke glimlach. Want van een glimlach wordt iedereen mooier, vinden wij bij de Bikkelsite. Daarom doen wij ons best, speciaal voor jou!   

Dat doen wij door het plaatsen van eigen hilarische en absurde verhalen, docusoaps met foto’s en filmpjes (zoals bijvoorbeeld onze hilarische deelname aan Te Land, Ter zee en in de lucht in 2002 en 2003), films, digitale liefdessoaps en het bestoken van bedrijven met absurde correspondentie. Ook plaatsen we hier fotoreportages met nieuw geschreven verhalen van onze vakanties, kroegfeesten en evenementen. Maar we schuwen ook niet het materiaal wat anderen voor ons hebben bedacht. Echte, vrolijke, onvervalste pret! Pret dat wij humor om te lachen vinden. En onze gedachte is: Als wij het leuk vinden, moet jij het ook wel leuk vinden! wij raden u een rondleiding aan door alle menu-items bovenaan de site: Bikkelodeon (vrolijke, hilarische video’s van eigen bodem), Mailen met .. (absurde correspondentie met bedrijven van uw eigen bikkelsite.com directie), Dreamer 27 (een online waargebeurde digitale liefdessoap), humor, cabaret, docusoaps, fotos en nog veel meer!

Wij proberen je elke dag nieuwe pret en lol om te lachen aan te bieden en wij vinden het heel erg leuk en gezellig als je daar op reageert. Dat kan gelijk onder elk bericht, want dat is de kracht van de nieuwe bikkelsite! Interactiviteit met jou als bezoeker!

Liefs, kusjes, groetjes, doei, toedels, tabee,

De bikkelsite.com directie

RSS Feed

4 Comments for Foto’s Mallorca 2010

Author comment by BaCo | 27 augustus 2010 at 19:35

Leuk om te zien dat de kiekjes door de jaren heen een steeds serieuzer karakter krijgen. Het wachten is op het eerste kiekje van een schattig kapelletje of een leuke fresco van Michelangelo….

Author comment by Frank | 27 augustus 2010 at 23:07

Beste BaCo,

Op zich heb je daar een punt. Maar zullen we dan ook in één moeite ons geliefde digitale pretcafé omzetten in een zwaarmoedige themasite over verborgen inheemse Zuid-Europese kunstschatten met een accent op de kunstzinnige 16e eeuw? Misschien dat André en Marten ons weer willen helpen met het ontwerp. Ik gok er dan wel op dat we dan hier en daar wel een kijkertje kwijtraken trouwens…

Maar kort en goed: we hebben wel ontzettend veel lol gehad!

Arjer | 28 augustus 2010 at 12:49

Schindlers Lift

Liset | 7 september 2010 at 22:01

Ik vond opeens een kaartje in mijn portomonee..
En ik kijken op de site (bij foto’s mallorca)
En ik sta der gewoon bij op!
Raar dat je soms dingen vergeet!
haha

Gr Liset

<<

>>