Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

sep/14

23

JeF’s midzomerkerstfeest in de Brink

Als kaasfonduen met de schoonfamilie echt zo leuk is, waarom doe je dat dan niet elke week in plaats van alleen met kerst?

Als je een kerstboom echt zo mooi vindt, waarom staat die protserige sierstruik met die domme piek en engelenhaar dan alleen rond eind december een paar weken in huis en niet veel langer?

Als kerst zo gezellig is, waarom zou je het dan niet lekker een keer vieren met 23,8 graden met de zomer nog lekker in je bolletje? Precies! Juistem! Out of the box ouwe! Gelukkig dachten de sprankelende geesten Jarno en de familie Hut-Douwsma er ook zo over! En dan kunnen we weer, samen met alle feestlieverds die in en om Bakkeveen wonen een heerlijk gek feestje uit de grond stampen. Daar waar de directie van de Bikkelsite zo ontzettend dol op is en een chronische glimlach tovert op onze heerlijke dorpsgezichtjes met rode blosjes van opwinding. Want in september is er niks met kerst mis! Hoog tijd voor een knetterend mid zomer kerstfeest op precies de allerlaatste dag van de hete zwoele zomer van 2014.

En dan slaat onze fantasie volledig op hol. Wat is er nou gezelliger dan dat er op 20 september, waarbij het kwik uitslaat naar 24,8 graden, minstens 6 centimeter sneeuw op de Brink te toveren met een vrolijk sneeuw kanon? Er moet een kerstman op de Brink! Dat iedereen denkt: is het nu al kerst en ben ik gek geworden? Er moet een top DJ komen die dampende kerst dance hits uit de boxen laat stampen! Alle bezoekers moeten, voor de superheerlijke authentieke kerstsfeer, een kerstmutsje op! En hoe krijgt het ‘mid-zomer’ een plaats? Zonnebrilletje! En gluhwein. En hoe maken we van dorpscafe de Brink een sfeervol kerstbordeel? Kerstboompjes! ADHD kerstverlichting! En moet de organisatie ook verkleed komen en in veel te warm kerstpak met alle gevolgen en maden van dien? En.. en… en… Het moet gezellig worden!!! En dat kan alleen met jullie, lieve kerstengeltjes die jullie zijn! We hebben er een fenomenaal uniek gezellig kerstfeest van gemaakt. Onvergetelijk. Dankzij jullie! En dan worden we altijd een beetje sentimenteel en schieten we vol. Ons laatste kadootje voor jullie: De midzomer kerstfoto’s. Jamaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (helaas is er eigenlijk voor het eerst in de 15-jarige geschiedenis van www.bikkelsite.com hier en daar een fotootje mislut door onkunde van de fotograaf, lichtjes en de nodige andere oorzaken..)

RSS Feed

No comments yet.

Leave a comment!

<<

>>