Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jul/10

22

Knalfuif 2.0

Na knalfuif 1 komt, komt… nou? Juist! Knalfuif 2.0 en na knalfuif 2.0 komt… komt… Nou? Nou? Nog helemaal niks! Terwijl toch het hele dorp zwanger is van diepgewortelde onbevredigde knalfuifverlangs.. 

Maar eerst hier knalfuif 2.0 één van de meest hilarische feesten wereldwijd. En het begon al zo verschrikkelijk goed. Eigenlijk begon het al verschrikkelijk voordat het begonnen was? Hoe kan dat nou? Nou door middel van een Oscarrijpe hilarische, weldoordachte promo die voor niemand te weerstaan was. Iedereen in Zuid Oost Friesland wou er bij zijn, niemand wou het missen. Er was geen verkleedstuk in Noord Nederland meer te krijgen, dat er daarom al uit Engeland geïmporteerd werd. Kan je nagaan… Iedereen was verkleed, want anders werd je keihard uitgelachen en weggehoond uit dit schitterende Brink- dorpje. En terecht! 

Na knalfuif 1 komt, komt… nou? Juist! Knalfuif 2.0 en na knalfuif 2.0 komt… komt… Nou? Nou? Nog helemaal niks! Terwijl toch het hele dorp zwanger is van diepgewortelde onbevredigde knalfuifverlangs.. 

Maar eerst hier knalfuif 2.0 één van de meest hilarische feesten wereldwijd. En het begon al zo verschrikkelijk goed. Eigenlijk begon het al verschrikkelijk voordat het begonnen was? Hoe kan dat nou? Nou door middel van een Oscarrijpe hilarische, weldoordachte promo die voor niemand te weerstaan was. Iedereen in Zuid Oost Friesland wou er bij zijn, niemand wou het missen. Er was geen verkleedstuk in Noord Nederland meer te krijgen, dat er daarom al uit Engeland geïmporteerd werd. Kan je nagaan… Iedereen was verkleed, want anders werd je keihard uitgelachen en weggehoond uit dit schitterende Brinkdorpje met de passende naam ‘bakkeveen’.  En terecht! Klik HIERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

En kijk hierrrrrrrrrrrr voor knalfuif 2.0, de onweerstaanbare voorpretmovie

 

RSS Feed

1 reactie for Knalfuif 2.0

Film Knalfuif 2.0 vrijgegeven - Bikkelsite.com | 21 januari 2012 at 23:47

[…] Exact 1054 dagen na één van de mooiste feestjes die ooit in Bakkeveen te beleven was, zijn na overleg met politie en justitie eindelijk de unieke beelden vrijgegeven van knalfuif 2.0! Eén van de weinige feestjes waar je echt voor lul stond als je niet voor lul liep. Iedereen verkleed en hoe! Wat was dat een mooi feest en wat onbegrijpelijk dat dat geen traditie is geworden. Mooier wordt het nooit meer. Hier dus de film, maar er was meer! Een geweldige, geniale uitnodigingsfilm en maarliefst 485 foto’s uit de tijd dat we allemaal nog jong en knap waren. Ga nog een keer terug naar vroeger toen het leven nog echt leuk was en klik hierrrrrr. […]

<<

>>