Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

mrt/12

18

Red het Dodo feest! Dinsdag 20.00 bij de Waldsang

Geachte Bakkefeansters!

Graag zou de organisatie van het Dodo Festival haar ontwikkelingen en plannen van het komende Dodo Festival delen met de belangrijkste betrokkenen: de bewoners van Bakkeveen en de mensen die het mogelijk maken dat Bakkeveen een dergelijk feest kan vieren. Wij leggen dan ook de bouwtekeningen, verfkwasten en boormachines opzij en zullen zorgen voor een zinvolle en vermakelijke avond. Graag nodigen wij u dan ook uit om aanwezig te zijn bij Dodo’s Nieuwsavond, een avond welke wordt georganiseerd voor sponsoren, vrijwilligers, dorpsbewoners en alle andere betrokkenen.

Tijdens deze avond delen wij achtergrondinformatie en de plannen voor Dodo Festival 2012. Na deze avond heeft u een beter idee waar uw financiële bijdrage naar toe gaat, of waarom wij zo blij zijn met u als vrijwilliger en/of dorpsbewoner. Voor de gasten is er de gelegenheid om de organisatie te voorzien van nieuwe ideeën en adviezen.

Graag zien wij u (en de mensen om u heen) verschijnen op dinsdag 20 maart 2012, op Camping de Waldsang, in de recreatiezaal. De bijeenkomst is van 20:00 uur tot 21:30 uur. Na de tijd is er de gelegenheid om, onder het genot van een borrel, met elkaar in gesprek te gaan.

Wees van harte welkom!
Met enthousiaste vriendelijke groeten,

De organisatie van het Dodo Festival

RSS Feed

2 Comments for Red het Dodo feest! Dinsdag 20.00 bij de Waldsang

L.P.P. | 18 maart 2012 at 22:57

Echt belachelijk dat een paar van die zeikerds roet in het eten gooien. Wat hebben sommige mensen toch een zwaar leven, waar sommige mensen al niet moeilijk over doen… Als het nu een heel weekend lang was, maar het is slechts 1 dag!!! Is een andere locatie (terrein voetbalveld, of ergens aan de rand van het dorp?) wellicht een optie? Duimen dat we dit jaar gewoon weer gaan DODO-en!!!

. | 23 maart 2012 at 12:19

Dodo kan maar op 1 plek en dat is het centrum, ergens anders is het geen Dodo meer.

<<

>>