Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

feb/11

28

Triple 11, dubbel 17 feest van Bob en Frankie

JIHAAAAAAAAa. Deze tekst stond onder andere op de uitnodiging: 

We spreken een koude, winderige 16e januari 1977. Een baby vreet zich een weg door de moederkoek naar buiten. Onderweg naar buiten slokt hij in één teug alle vruchtwater op, en roept daarbij de reeds nu al legendarische woorden: ‘Heeft er hier iemand bezwaar tegen??’
Het volume dat de baby reeds nu al uitstoot is gigantisch en gaat werkelijk door merg en been. Dit kan maar één ding betekenen: Frankie is geboren!!

Bakkeveen, 1 april 1978, Barry kruipt uit zijn ei. Telefoontjes naar familie worden gepleegd, maar in eerste instantie gelooft niemand deze 1e april grap. Maar het lachen zou ze snel vergaan?
Hiermee is echter wel gelijk een stevige basis gelegd; als je op je eerste dag op aarde al niet serieus genomen wordt, dan kun je daar de rest van je leven tegen blijven knokken! Hoe kansloos?

En DITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT zijn de foto’s geworden! Fantastisch dat jullie allemaal tijd hebben genomen om op ons partijtje aanwezig te zijn! Bob, QUACKJE en Frankie hebben er zooooooooooo van genoten, dankzij jullie!!!!!!!!!!!!  Films van Bobbie HIlle en de speech van Frankie komen online! Films zijn echt gelukt. X

RSS Feed

<<

>>