Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

dec/13

28

Tweede kerstdag met Mike Wever in dorpscafé De Brink

Jihaaaaaaaaaaaaaaaa! Of je nou wilt of niet, kerst is toch de mooiste tijd van het jaar. Tenminste, ik ben dol op kerst. Het is altijd heerlijk weer om de geboorte van newborn Jezus te herdenken. En wat is er nou fijner dan heerlijke welgemeende kerstgroeten te ontvangen en te versturen. Bij elke kerstkaart die ik ontvang schiet ik een beetje vol, dat er iemand aan je denkt in deze donkere dagen en de moeite neemt om een persoonlijke kerstboodschap te versturen. En wat is er nou mooier dan deze heerlijke vrije blije dagen door te brengen  met de mensen die je het meest lief hebt?! En alleen maar veel te veel heerlijke dingen te eten zoals kalkoen en kaasfondue. Dat is zoooooooo lekker, dat je het het hele jaar ook niet weer neemt. Nog een hoogtepunt:  Je parkeert een spannende struik in huis, gooit er een paar balletjes en slingertjes en lichtjes in, want dat is namelijk heel erg knusjes. Maar je gaat een stap verder voor het ultieme kerstgevoel:  Je verkleedt je huis als bordeel met rode lichtjes en rendieren.

Enn er is eindelijk eens tijd voor ‘me-time’ tijdens een bananenmelkmomentje onder de kerstboom om te mijmeren over wat het leven je tot nu toe gebracht heeft en te filosoferen over de doelen voor 2014 die je toch niet gaat halen. Of wel natuurlijk.

Maarrrrrrrr om te vieren dat deze fantastische dagen weer voorbij storten we ons feestend en drinkend en dansend en springend  en luidruchtig in het warme sfeervolle sociale bad dat Dorpscafé de Brink ons biedt!! Dit jaar lieten we ons onderdompelen in de heerlijke muzikale potpourri aan hitknijters van de fenomenale feestzanger Mike Wever. Want een feestje bouwen, nou, nou, nou dat was het weer in de overvolle dampende uitverkochte dorpscafé De Brink van het heerlijke kroegstel Klasien en Simon. Genoeg geluld, maar niet voordat ik jullie allemaal bedankt heb voor alles gewoon en speciaal ook Hendrik en Lenie die mij geholpen hebben met deze sfeervolle kerstfotoreportage.

Ja maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

RSS Feed

<<

>>