Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jul/10

18

Visuele docusoap: Opsterlands behang

(in de zendtijd van de politieke partijen)

Geachte vriend, vriendin van de Bikkelsite,

Hierbij heet ik u van harte welkom van de eerste officiële Kiekjes Docusoap van Bakkeveen: Docusoap: Opsterlands Behang.

De voorgeschiedenis:

In het kader van de Dorpsfeestkrant hebben wij, heren van de Bikkelsite, gemeend dit uitmuntend georganiseerde festijn, in hoedanigheid van Directie Bikkelsite te gaan injecteren met een kleine financiële injectie, in ruil voor analoge visuele exposure in bovengenoemd drukwerk(in de volksmond: sponsoren). In dit kader heeft de heer BaCo een analoge advertentie geconstrueerd, die volgens mijn geheel objectieve mening een serieuze gooi gaat doen naar de Gouden Loekie 2002. Deze advertentie zult u allen in de tweede week van mij onder ogen kijken. Aldus geschiede. BaCo heeft het lumineuze idee opgevat om deze exposure ook op a0 formaat te laten ontwikkelen op een Autocad Printer, waar hij ons vanmiddag(zaterdag 20 april, red.) uitermate mee verraste. Inhakend op de actualiteit van hangende verkiezingen, leek het ons een ludiek plan om met de bikkelsite.com een serieuze gooi te doen naar de tweede Kamer en onze advertentie tussen de grote der aarde te scharen(zie foto’s).

Toelichting bij foto’s:

Om het een en ander handen en voeten te geven, zijn hiervoor de volgende ingrediënten noodzakelijk:

– de poster

– lobsel lijm(behangplaksel, red.)

– een roskam om het een en ander te doen samensmelten met de ophangconstructie

– een grote groep kwajongens om het een en ander uit te voeren.

Bovenstaande ingrediënten waren, na een korte overval op de lokale poi mar(zie kiekje) ruimschoots binnen de Bakkeveenster dorpsgrenzen aanwezig. Naar het smeden van het ietwat ondeugende plan, werd een emmer keiharde, sterke lobsel in elkaar geklapt(zie foto). KC P(niet te verwarren met een fruitige ranja met pruimennectar) wist deze substantie samen te doen smelten tot een plakbaar geheel. Gewapend met emmer lobsel, een ladder(gelukkig ladder(s)zat in Bakkeveen), de voltallige Bikkeldirectie + de nodige adviseurs, de reporter van de concurrerende www.bakkeveen.nl (neem vooral een kijkje), de nodige vierwielers en 2 directie personen die de dialoog met de ladder aangingen werd de gang gezet naar het voorportaal van de ex-Kopak. Aldaar wist Hans Scalp onze strijdkreet te doen samensmelten met het bord voor de politieke partijen(zie Kiekjes). Na het zetten van de nodige Kiekjes gingen de belhamels, moe en voldaan weer naar het lokale horeca etablissement voor de nodige evaluaties en een potje 26 ‘en. Nu de bikkelsite directie de smaak te pakken heeft, volgen binnenkort omliggende dorpen en wordt de strijd tegen de verloederende kijkcijfers bestreden met stickermateriaal.

Veel vreugde met de kiekjes,

Met vrolijke groet,

Lobselkoning Sterke Drank, alias Floris Veldfles.(met een ‘f’ BaCo).

 Klik op de foto voor een vergroting!

RSS Feed

<<

>>