Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jun/13

3

Vries 2013

Er zijn in het jaar weinig dingen zo leuk als met een stuk of 24 Bakkeveense supermatties naar Vries gaan, met als alibi een voetbaltournooitje. Ik zou het niet verder vertellen, maar we weten allemaal dat dat maar een bijzaak is. Er moet gefeest worden, dom goor afgewaaid praat, boertjes laten, zingen, brullen, niet eens met eten gooien, chinezen, juichen, bier tetteren, een beetje licht in het hoofd worden en vrolijk gek en enthousiast zijn. Dat kan alleen in Bakkeveen! Want wat hadden we het weer fantastisch. Jeeej!

Dat we de beker  dan met een recordpromilage in het bloed ook nog binnen halen is een bijzaak. En wij zijn allemaal hele stoere mannen, dus wij reisden af in de stoeremannenmodekleuren roze, wit en goud. Maar wel het mooiste, friste tenuetje van allemaal baas jer.

Man van het weekend volgens de Voice? Wij allemaal! Want iedereen heeft zijn unieke inbreng, waar ik stuk voor stuk voor houd, maar als ik toch iemand mag noemen? Daar hoef ik niet lang over na te denken: Piet Melles! Pietje Panel, de Tank, Pietonel paneltykiller. In een beslissende wedstrijd twee fenomenale reddingen, Piet is voor niemand bang en al helemaal niet voor een bal en voetballers. Piet dook overal voor. Er kwam geen muisje langs. Heus niet! En Piet stopte twee panels, schoot er terloops zelf nog eentje in en dat weet je het wel: bultje!

Het zal jullie trouwens opvallen hoe verdomd weinig van het voetbal zijn gemaakt. Echt verdomd weinig.

Afijn, Ja maaarrrrrrrrrrr haal je profielfotootje er maar uit, stoer met de beker in je hand.

Stuur even een berichtje als je een foto op originele grootte wil, bijvoorbeeld voor Canvas, want dat Can vast! (sorry..)

RSS Feed

No comments yet.

Leave a comment!

<<

>>