Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jul/10

24

WELKOM OP JOUW NIEUWE DIGITALE PRETCAFÉ!!!

Lieve vriendinnen, beste vrienden van jouw nieuwe digitale pretcafé www.bikkelsite.com,

Het is zover! Jouw compleet vernieuwde www.bikkelsite.com is online!

Een belangrijke missie van de directie van jouw eigen nieuwe digitale pretcafé is om minstens eenmaal per dag jouw mooie, lieve gezichtje op te fleuren met een ontwapende aantrekkelijke glimlach. Want van een glimlach wordt iedereen mooier, vinden wij bij de Bikkelsite. Daarom doen wij ons best, speciaal voor jou!  

Dat doen wij door het plaatsen van eigen hilarische en absurde verhalen, docusoaps met foto’s en filmpjes (zoals bijvoorbeeld onze hilarische deelname aan Te Land, Ter zee en in de lucht in 2002 en 2003), films, digitale liefdessoaps en het bestoken van bedrijven met absurde correspondentie. Ook plaatsen we hier fotoreportages met nieuw geschreven verhalen van onze vakanties, kroegfeesten en evenementen. Maar we schuwen ook niet het materiaal wat anderen voor ons hebben bedacht. Echte, vrolijke, onvervalste pret! Pret dat wij humor om te lachen vinden. En onze gedachte is: Als wij het leuk vinden, moet jij het ook wel leuk vinden! 

De laatste weken is uw bikkelsite.com directie in het diepste geheim bezig om van de oude bikkelsite een hele mooie, vrolijke, professionele, unieke, authentieke, gezellige, kroeg-achtige, grappige, hilarische nieuwe www.bikkelsite.com te maken! Echt op een manier zoals je dat wel in films zien: vooral ’s nachts met koude dozen pizza’s en dan weer dagen later opwarmen in de magnetron (3 minuut 10 op 850 watt) , lekker ongeschoren net als Sinterklaas, heel veel cola, onverzorgd en ongewassen. Zo doen we dat in Bakkeveen.

In ieder geval. Yko heeft 10 jaar geleden het onmogelijke gepresteerd door uit het niets een voor die tijd fenomenale hypormoderne bikkelsite.com te ontwerpen met allemaal kleurtjes enzo en een menuutje. Ongeevenaard voor die tijd. Alleen zoals met wel meer dingen in het leven, als je ergens 10 jaar niets aan doet wordt het allemaal toch iets minder mooi. Ik zou ook zo 1 2 3 niet een voorbeeld weten, ja mijn tuin bijvoorbeeld, doe daar maar eens 10 jaar niks aan. Of je haar. Of je vrouw.

Daarom heeft uw bikkelsite.com een investering gedaan. Een investering in het vrolijkste digitale pretcafé van de heeeeeeeeeeeeeeeeeeele wereld en is er in samenwerking met een professioneel internet ontwerpbureau een volledig nieuwe Bikkelsite ontstaan! Maar uiteraard wel volgens de principes van de bikkelsite: gezellig, vrolijk en een beetje fout en veel humor om te lachen!

Het leuke van de nieuwe bikkelsite is dat je op een hele overzichtelijke manier door de rubrieken heen kunt. Neem nou bijvoorbeeld cabaret (of fotoreportages, of onze absurde mailcorrespondentie met nietsvermoedende bedrijven, of onze real life internet liefdessoap, of ons nieuwe pretkanaal ‘humor om te lachen’). Je klikt op de categorie cabaret en wat er voor je opdoemt is een compleet geordend en georganiseerd cabaretkanaal met tientallen fragmenten waarbij je jezelf op een regenachtige dinsdagmiddag uren lang op de dijen kunt slaan van de pret. Maar dit kan ook net zo goed op een zonnige zondagavond. Dat is nou het mooie. Het kan altijd en overal.

Wat voor pret kun je vinden op jouw nieuwe www.bikkelsite.com??? Zul je je misschien hardop afvragen (misschien ook wel niet..). Nou, dat zullen we je eens precies vertellen, lieve bikkeltjes:

– 62 hilarische, allesonthullende, vrolijke, fotoreportages met een nieuw gezellig verhaaltje;

– 11 authentieke, hoogwaardige bikkelspellen; denk aan een kwaliteitstitel als ‘Vrouwenbilletje pets’;

– 13 dampende docusoaps van onze belevenissen met verhalen, foto’s en soms zelfs bewegend beeld;

– 10 series van onze online realtime liefdessoap ‘Dreamer – een ultra kleffe kwijldraad’

– 32 absurde correspondenties met bedrijven;

–  126 filmpjes op ons pretkanaal ‘humor om te lachen’;

– 46 cabaretfragmenten om jezelf uren op de dijen te slaan van de pret;

– en nog veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel meer

Wij proberen je elke dag nieuwe pret en lol om te lachen aan te bieden en wij vinden het heel erg leuk en gezellig als je daar op reageert. Dat kan gelijk onder elk bericht, want dat is de kracht van de nieuwe bikkelsite! Interactiviteit met jou als bezoeker! En………………… trakteer jezelf vooral op een rondleiding door het geheel nieuwe menu met allemaal heerlijke, nieuwe verhalen en onvervalste foto- en filmpret. 

Liefs, 

De www.bikkelsite.com directie.

RSS Feed

<<

>>