Bikkelsite.com | jouw digitale pretcafé

jan/11

2

Oudejaarsgala 2010

Vrijdag 31 december was het zover, Oudejaarsfeest bij de Dwaler!!

Nog maar net bekomen van “the Voice of Bakkeveen” moest een ieder er al weer staan. Zo’n marathon-feest-weekend is gewoon pure topsport, en wij zijn allen top-atleten!De organisatie had er voor gekozen om het dit jaar op 31 december te vieren, zodat een ieder mooi de volgende dag vrij zou zijn. 

En omdat het maar één keer 2011 wordt, moest het feest een speciaal tintje meekrijgen: Gala! De rode loper lag uit en al gauw bleek dat de meeste gasten prima met dit thema uit de voeten konden. De heren verschenen in werkpakken, bruiloft- en crematiepakken, pakken bij broer uit de kast of zelfs in compleet voor deze gelegenheid aangeschafte outfit.

Ook de dames zagen er stuk voor stuk betoverend uit in hun mooie creaties. En omdat we er niet allemaal elke dag zo bij lopen, moest e.e.a. uiteraard vastgelegd worden voor het nageslacht.  Hierbij dan, op veler verzoek, de foto’s!!! Wil je een foto gemaild hebben op een originele grootte mail dan even naar bob@bikkelsite.com. Oja, voor de foto’s klik HIERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

RSS Feed

<<

>>